Düzgün Ticaret Satış Sonrası Hizmet Ve Yetkili Servis Çok Kötü

15 Haziran 2023 17:02

17.05.2023 tarihinde Adana düzgün ticaret isimli yetkili servisinize robot süpürge mi teslim ettim. Üç gün sonra arıza tespiti ve yedek parça temini ile 15 içerisinde arızanın giderilerek teslim edileceği bildirildi, ancak bugün itibariyle 22 iş günü geçmesine rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Bir hafta önce yetkili derse ürünüm hakkında bilgi almak için gittiğinde henüz yedek parça gelmediği için yapılamadığı bildirildi. Mağdur olduğumu belirttiğimde umursamaz bir şekilde merkezi aramam ve şikayetimi bildirmem söylendi. Ben de merkezinizi aradım, durumu anlattım ve bana 21 iş günü geçmesi durumunda yeni ürün talebinde bulunabileceğimi söylendi.

Bugün tekrar merkeziniz ile görüşmemde yine yeterince yardımcı olamadılar. Tefal gibi büyük bir firmanın bu kadar umursamaz bir servis ve kayıt birimine sahip olması, size karşı olan güven ve itibarı tamamen sarsmıştır. En kısa zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi bildireceğim. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmemesi durumunda hukuki olarak hakkımı arayacağımı ve sosyal medya üzerinden firmanızın satış sonrası ürününün arkasında durmadığı için müşterilerini mağdur ettiğini duyuracağımı bildiririm.

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Ouno Service İlgisizliği

26 Haziran 2023 15:48
Ouno Service İlgisizliği

29 Mayıs 2023 10:33

05 Mart 2024 12:19

17 Kasım 2023 23:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 18:52
xiaomi-yetkili-servis-evofone-servis-maratonu-robot-supurgem-kayip-1.pdf