Buket sonuçtan hiç memnun değil

Ouno Service İlgisizliği

Ouno Service İlgisizliği
26 Haziran 2023 15:48

15.06.2023 tarihinde robot süpürgemi geri geri gitme, süpürmeme ve çarpışma sensörü sıkıştı hatası ile servisinize gönderdim. 16.06.2023 cuma günü cihaz elinize ulaştığında sensörün arızalandığı bu arızanın garanti kapsamına girmediğini, onarım için 1.100 lira ödeme yapmam gerektiğini tarafıma gönderdiğiniz link ile öğrendim. Aynı gün onarım bedelini tarafınıza yatırdım. Fakat sisteminiz o kadar kötü ki cumartesi pazartesi ve Salı ödeme yapmam için beni aradınız. Ödeme yaptığımı söylediğimde ise sistemde görünmediğini muhasebeden bir sıkıntı olduğu bilgisini verdiniz.

Neyse ki cihazın onarımının yapıldığı ve kargoya verildiği mesajı geldi. 24.06.2023 cumartesi günü cihaz elime ulaştı. Tekrardan kurulumunu yaptım fakat aynı sorun devam etmekte. Siz insanlarla dalgamı geçiyorsunuz. Hafta sonu olduğu için tarafınıza ulaşamadım. Doğal olarak. Acil bir şekilde tarafıma ulaşılmasını rica ediyorum. Bu süreç ne yazık ki Tüketici Mahkemesi'ne taşınacak.

Bugün müşteri temsilcisine bağlanıyorum ürünüm 7 gün kargoda kalmasını istemiyorum bayram dönüşü göndereceğim diyorum tepki yok. Ben ürünümü sağlam bir şekilde paketledim bunu servise de bilgisini verdim.

11 Ağustos 2023 15:14

15.06.2023 tarihinde gönderdiğim cihazım şu an 5. Kez serviste ürünü yapıldı diye tekrar tekrar tarafıma gönderiyorlar. Tam 2 ay oldu ürün servis ve kargoda sürünüyor. Son 3 gönderim Xiaomi genel merkezin yönlendirmesi doğrultusunda yapıldı değişim istendi. Ben 5 defa gitmiş 5 deda içi açılmış 5 defa onarım yapılmış fakat çalıştırılamamış bir ürün istemiyorum. İnsanlarla böyle dalga geçmeyin. Bir de bu ürünü test edildi diye utanmadan gönderebiliyorsunuz. Bu 4. Kez geldiği videosu. Şu an 5. Kez serviste sözde mekanik parça değişmiş diye yollayacaklar ama genel merkezin yönlendirmesi ile ürünü teslim almayacağım. Artık mail atmaktan atamaktan usandım ama 1 yetkili kişi 60 gündür beni aramadı. Sayenizde memnuniyetle evimde kullandığım bir markadan nefret ettim. Elimde tüm gönderim ve teslim alım videolarım var evraklarım var sizinle mahkemede görüşeceğim.

24 Ağustos 2023 13:13

Maalesef bir gelişme yok ürünü kargodan teslim almadım geri gitti servise. Dün aradığımda ise servisi Xiaomi size yanlış bilgi vermiş teslim alınmayan ürünler depoya gelir ve burda bekler ve tekrar kargo yapılır dendi. Ürün 5 gündür depoda duruyor yani. 2 taraf topu birbirine atıyor. 70 gün olmuş arayan soran şikayet kayıtlarına dönen yok. Ortada giderilememiş bir mağduriyet var. Bakalım sonuç ne olacak.

01 Eylül 2023 09:32

Ürün servis tarafından 10 gün depoda bekletildikten sonra sonra tarafıma kargolandı. Ben çalışıyorum diye kargoyu açmadım bile hala yatağıma ulaşım sağlanmadı. Ben tüketici olarak hakkımı arayacağım. Mahkememi açtım. Sizde firma olarak müşterinize yapamadığınız savunmayı mahkemeye yazılı olarak yaparsınız!

06 Ocak 2024 05:10
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 14:52
Ouno Service Dreame Robot Süpürge Mağduru Hem Servis Hem Firma Hem De Trendyol
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 17:25
Simge sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 13:44
Garanti Kapsamında Çözülmeyen Robot Süpürge Sorunu