Düzen Laboratuvarı Yanlış Bilgilendirme Ve Meslek Etiğine Aykırı Davranış

Düzen Laboratuvarı Yanlış Bilgilendirme Ve Meslek Etiğine Aykırı Davranış
09 Temmuz 2024 11:55

Kadıköy'de bulunan Düzen Laboratuvarı'nda tahlil yaptırdık. Doktorun istediği tahlilleri gösterip bunları yapıyor musunuz diye sorduğumuzda yaptıklarını belirttiler. Ancak doktora sonuçları gösterdiğimde doktorun asıl istediği hariç diğerlerinin hepsini yaptıklarını anladık. Doktor bu tahlil olmadan karar veremeyeceğini belirtti. Düzen Laboratuvarı'nı aradığımızda da biz onu yapmıyoruz dediler. İlk başta sorduğumuzda neden yapıyoruz dediniz diye sorduğumuzda da cevap vermeyip kiti yok falan dediler. Kritik kararların verilmesi gerektiği bir hastalıkta sırf ücret almak için insanın sağlığıyla oynamak gibi bir şey bu. Hastamız için ciddi zaman kaybı oldu hem manevi hem de maddi olarak ciddi sıkıntı oluşturdular. Bu yapılan insan sağlığı ile oynamak ve meslek etiğine aykırı bir durumdur. Yazık insanları boşa oyalıyorlar.

09 Temmuz 2024 12:48 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Süreyya sonuçtan çok memnun

Düzen Laboratuvarı Düzen Laboratuvar Hastaları Tedirgin Ediyor

03 Şubat 2024 13:00
"Şikayetimi oluşturduktan kısa bir süre sonra mezkur marka bölge müdürü şahsımı arayarak özür diledi ve konu ile ilgili etkin bir inceleme yapıldığını söyledi. Kendisine nazik ve son derece profesyonel tutumu için çok teşekkür ederim ve meslek hayatında başarılar dilerim."
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Düzen Laboratuvarı Çirkin Üslup! Umursamaz Çalışanlar!

08 Eylül 2023 12:38
Natalie sonuçtan hiç memnun değil

Kadıköy Düzen Laboratuvarı Personel Hizmet Problemi

11 Haziran 2024 01:43