Duymer İşitme Cihazları İnterton Mv290 İşitme Cihazı Arızası

17 Nisan 2024 13:331.597

6 ay öncesi anneme 2 adet interton mv290 işitme cihazı aldım 2yıl garantili diye satıldı. 4 ay sonra kulağın içine giren plastik yırtıldı 500 TL istediler.

5. Ayda diğer kulağın içine giren plastikte yırtıldı. Şimdi onu da para ile yaptırmak zorundayım. Bu kadar kötü plastik kullanılmamalı ve ayrıca plastik kısmın garanti dışı olduğu satılırken söylense idi bu cihazdan almazdım. Satana kadar hepsi garantili diye satılıyor.

20 Temmuz 2024 11:42

Duymer Fethiye şubesinden yaklaşık 10 ay öncesi anneme 2 yıl garantili 2 adet interton gn mv 290 marka işitme cihazı aldım. Ancak 4-5 ayda bir kulak içine giren kauçuk kısım yırtılıyor ve bunun garantini kapsamına girmediği belirtilerek ilk zamanlar 500 şimdi 700 TL para isteniyor. Yine 2-3 ay önce aynı şekilde buradan şikayet oluşturdum. 1defaya mahsus para almayarak şikayetim çözüme kavuştu. Bugün durumumu izah ettiğimde 700 TL karşılığında yenisini alabileceğim söylendi. 2 yıl garantili olan cihaza çözüm olarak her defasında şikayet oluşturmam mi gerekecek veya Tüketici Hakem Heyeti'ne mi gitmem lazım ya da 3-4 Ayda bir sürekli ödememi yapılacak.

Eki aç
17 Nisan 2024 13:53

Benimle ilgilendiler sorunumu çözüldü teşekkür ederim

Garanti Süresi Yanıltan İşitme Cihazı Sorunu

11 Ocak 2025 16:111.997

Duymer'den interton marka çift işitme cihazı aldım. 5 yıl garantili dediler. İlk yılın, ikinci yılın sonunda arıza neden...

1 Destek