Duygu Hastanesi Bebeğimi Küvezde Kaderine Terk Ettiler Kusmuğunda Boğdular

06 Ağustos 2023 23:17

Belki sizin yaşadığınız sorunlar benim yaşadığım acı kadar sizi etkilememiştir bu bir acı gerçek ki bu hastane ve doktorları yüzünden ilk göz ağrım oğlumu kaybettim. 35 haftalık sezaryen doğum yaptım oğlum biraz zayıf ve emme refleksi olmadan doğdu küveze alındı genel olarak sağlık durumu çok iyiydi herhangi bir cihaza dahi bağlanmadı her gidişimde gayet iyi küvez ayarlarını bile yapmıyoruz dediler. Taki sapasağlam bebeğimi oğlumu kusmuğunda boğana kadar evet oğlum küvezde kaderine terk edildi. Kusmuğunda boğuldu sırt üstü yatırmışlar ve yanında değillerdi ki oğlum kusmuğunu dışarı atamayarak ciğerlerine kaçırmış bunu hatırlamak bunları yazmak bile nasıl kalbimi yerinden söküyor kelimeler kifayetsiz kalır. Bir çocuğun yetişkinin bebeğin vs. Boğazına bir şey kaçtığı zaman ilk olarak yakınımızda eczane varsa eczaneye hastane varsa hastaneye kimse yoksa bile herhangi bir kişiden yardım isteriz ve kurtulabiliriz ama acı bir gerçek ki benim bebeğim sözde en güvenli yerde boğularak hayatını kaybetti ahım peşinizi bırakmayacak her kim sebep olduysa oğlumu bebeğimi kaderine terk ettiyse bu dünyada'da öteki dünyada'da iki elim yakanızda olacak 4 ay olmak üzere ama bir gün göz yaşım dinmedi onu sevmek yerine her gün 1 saatlik yolu kat edip mezarını seviyorum toprağını seviyorum kusmuğu onu tıkmaya başladığı an bile onu fark edip görseydiniz belki şu an toprağın altında değil de ona hazırladığım beşiğinde olacaktı. Daha içimde olup da buraya yazmadığım çok şey var sınadığınız acıyla sınanın diyeceğim ama çocuklarınıza kıyamıyorum umarım her bebek görüşünüzde her çocuğunuz kustuğunda benim bebeğim gözünüzün önüne gelip vicdan azabı çekersiniz 23 yaşımda en büyük acıyla sınadınız beni.😞

Hastanede Yoğun Bakım Süreci Sonrası Yaşanan Sorunlar

30 Ekim 2024 21:36

Duygu Hastanesi'nde Yanıltıcı Yoğun Bakım Süreci

01 Kasım 2024 10:52
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54