Duygu Hastanesi'nde Yanıltıcı Yoğun Bakım Süreci

01 Kasım 2024 10:52

Duygu Hastanesi'nde Kasım ayında doğum yaptım. Bebeğim sağlıklı olmasına rağmen yoğun bakım ünitesine aldılar. Biz de çok üzüldük ve şaşırdık. Enfeksiyon var dediler. Sonuçları alıp başka bir hastanenin doktoruna gösterdik ve hiçbir şey olmadığını söyledi. Onlara göre benim çocuğum en az 15 gün orada kalmalıydı, yemekte yemiyordu demeleri öyleydi ama yalan. Ben 4. gün çocuğumu imza atarak aldım ve çocuğum gayet yemek yiyordu. Hatta sigortadan para alsınlar diye sağlıklı çocukları orada tutuyorlar. Çünkü bu hastanenin yoğun bakımı dış ekipmiş, hastane ile anlaşmalı olarak gelmişler. 3 gün yaşadığımı bir ben bilirim bir de Allah. Asla hakkımı helal etmiyorum. Sağlıklı bebeğime sağlıksız dediniz, ben bıraksam Allah bilir ne kadar kalacaktı yoğun bakım ünitenizde. Bebek maması vb. şeyler istediniz, oysa ki devlet karşılıyormuş. Size güvenmeyerek bebeğimi geri almışım, iyi ki. Ölen, sakat kalan benim bebeğim de olabilirdi. Allah korudu, verilmiş sadakamız varmış. Şimdi o acılı aileleri görünce içim parçalanıyor.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Duygu Hastanesi Doğum Sonrası Yaşanan Sağlık Skandalı

14 Ocak 2024 10:57

Hastanede Yoğun Bakım Süreci Sonrası Yaşanan Sorunlar

30 Ekim 2024 21:36
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Meltem Hastanesi Hastane Deneyiminde Yaşadığım Zorluklar Ve İhmaller

08 Temmuz 2024 08:30