Burak sonuçtan çok memnun

20 Mayıs 2024 10:11
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Sıkıntılı ürününün düzeldiğine dair bilgilendirdiler. Tekrar tekrar arayıp süreç hakkında bilgi verdiler. Tekrar bir ürün daha gönderdiler. İlginize teşekkür ederim”

Duru markasına güvenerek aldığım sabunların son durumu ekteki görselde yer almaktadır. 'Diamonds' serisinden bir ürün satın aldım ve belli bir süre kullanımdan sonra rengi solmaya ve parçalanmaya başladı. En önemlisi ise köpürme özelliğini kaybetmesiydi. Duru markasının ürünleri eskiden kaliteliydi ancak şu anki durumundan dolayı memnun kalmadım ve aldığıma pişman oldum.

20 Mayıs 2024 10:19 (Şikayetten 7 dakika sonra)
20 Mayıs 2024 13:33

Müşteri hizmetleri sorunun çözümü için çok duyarlı. Teşekkürler

02 Haziran 2024 20:24

Çözüm için problemli olan sabunların yerine farklı ürün göndereceklerini söylediler. 2 hafta oldu gelmedi. Tuhaf gerçekten. Şikayetimin arkasındayım teşekkür cevabımı geri alıp yeni bir şikayet yazacağım

03 Haziran 2024 18:03

Kusurlu ürün kendilerine ulaştıktan sonra telafi ürün gönderilecekmiş. Evyap ın sistemi bu şekildeymiş. Arayıp ilgilenen hanımefendiye teşekkür ediyorum

07 Ekim 2024 23:57

Ahmet sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 10:46
"Evyap markasına tekrar ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Ürettikleri ürünlerin arkasında duran ve kendilerini gerçekten geliştirmeye çalışan bir firma. Ürünü inceleyecekler ve sorun varsa düzelteceklerini söylediler. Ayrıca yapmış oldukları jest de gerçekten müşterisine değer verdiğinin ispatı. Yıllardır sabunundan, deodorantına, bebek bezine kadar birçok ürününü memnuniyetle kullanıyordum, kullanmaya devam edeceğim."
Duru Sabun Eriyip, Parçalanıyor Ve Köpürmüyor!
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Duru Sabun Kalitesi Düşüyor, Köpürmüyor Ve Hızla Eriyor

16 Mayıs 19:43

28 Kasım 2024 20:17
Onur sonuçtan memnun

Duru Sabun Duru Daimont El Sabunu Köpürmüyor

18 Mayıs 2024 10:53
"Şikayetimi yazdığım ilk anda irtibata geçip sorunun çözümü noktasında yardımcı oldular, ben katı sabun yerine sıvı sabun talep ettim onu da katı sabunun kullanım sıklığına eş değer bir litrede olmasını istedim, sağ olsunlar kabul ettiler, ben en az iki litre gönderilir diye düşünmüştüm ancak iki tane yarın litre gönderdiler bence 4x90 katı sabunun kullanım sıklığına tekabül etmez ama yinede teşekkür ederim sonuçta bazı firmalar gibi tamamen duyarsız olmadılar"