Onur sonuçtan çok memnun

Duru Sabun Duru Diamond Sabun Ellerimi Yıkadığımda Köpürmüyor

17 Aralık 2023 14:51
Onur'un Teşekkür Mesajı
“İlginize teşekkür ederim. Sorun çözüldü.”

Yıllardır sabun olarak hep güvendiğim duru marka alırım. Son olarak durunun Diamond sabununu aldım. Ellerimi yıkadığımda hiç köpürmüyor. Temizlik hissi vermiyor. Fiyatı da diğer sabunlara göre daha yüksek. Sebebi nedir acaba? İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

17 Aralık 2023 17:35 (Şikayetten 2 saat sonra)
06 Ocak 2024 12:02

2 hafta önce tarafınızdan arandım. Memnun kalmadığınız sabunu bize gönderin. Size yenisini gönderelim demiştiniz. Ürünü size göndereli 2 hafta oldu ama hala ürünüm gelmedi.

06 Ocak 2024 13:49

Ürünüm geldi. İlginize teşekkür ederim.

06 Ocak 2024 13:50

İlginize teşekkür ederim. Sorun çözüldü.

Ahmet sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 10:46
"Evyap markasına tekrar ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Ürettikleri ürünlerin arkasında duran ve kendilerini gerçekten geliştirmeye çalışan bir firma. Ürünü inceleyecekler ve sorun varsa düzelteceklerini söylediler. Ayrıca yapmış oldukları jest de gerçekten müşterisine değer verdiğinin ispatı. Yıllardır sabunundan, deodorantına, bebek bezine kadar birçok ürününü memnuniyetle kullanıyordum, kullanmaya devam edeceğim."

28 Kasım 2024 20:17
Onur sonuçtan memnun

Duru Sabun Duru Daimont El Sabunu Köpürmüyor

18 Mayıs 2024 10:53
"Şikayetimi yazdığım ilk anda irtibata geçip sorunun çözümü noktasında yardımcı oldular, ben katı sabun yerine sıvı sabun talep ettim onu da katı sabunun kullanım sıklığına eş değer bir litrede olmasını istedim, sağ olsunlar kabul ettiler, ben en az iki litre gönderilir diye düşünmüştüm ancak iki tane yarın litre gönderdiler bence 4x90 katı sabunun kullanım sıklığına tekabül etmez ama yinede teşekkür ederim sonuçta bazı firmalar gibi tamamen duyarsız olmadılar"
Alp sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 13:53