Adle sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Başarısız Göz Kapağı Ameliyatı

22 Mayıs 2023 16:14

07 Ocak 2023'te İstanbul Altunizade Dünya Göz Hastanesi'nde göz kapağı ameliyatı oldum. Yapan doktor Doç. Dr. ***. Ameliyat başarısız oldu. Gözüm çukurlaştı, çok fazla deri alındığı ve göz tam kapanmadığı için göz kuruluğu oluştu. Böylece bulanık görmeye başladım ve sonrasında bu durum körüğe kadar gidebiliyormuş. Ayrıca göz ucundan başlayan ve gözümün bir tarafını kaplayan deri oluştu. Sol gözümde bunu düzelteceğini söyledi ve 3 ay geçince tekrar ameliyata çağırdı. Gittim, mağdur alan ben, yaptığı hatadan dolayı ikinci ameliyat olmak zorunda kalan psikolojisi bozulan ben, yeniden muayene ücreti ödedim. Muayene olmaya gitmemiştim halbuki. İkinci ameliyatı oldum ama maalesef gözüm düzelmedi. O da başarısız oldu. Şikayetçiyim. En iyisi olacak diye şehir dışından gelip o kadar para ödeyip en kötüsünün olması, doktorun ilgisizliği, bir hekime yakışmayacak tavır ve konuşmaları, ikna edici bir açıklama yapmaması. Hayatım altüst oldu. Uyuyamaz, aynaya bakamaz oldum. Psikolojik destek almaya kadar giden bir sürecin içine girdim.

24 Mayıs 2023 16:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Adle A. , Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

07 Temmuz 2023 08:38

Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır diyorsunuz ama herhangi bir geri bildirim bir çözüm olmadı sadece değerlendirilsin diye yazmadım. Çözüm istiyor ve bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Yorumlar (6)

Filiz

Hatta şöyle bir şey de var. Olumsuz yorumları Instagram'dan siliyor sonradan anladım, o nedenle de görmedik memnun kalmayanları.

Filiz

Kardeşim çok geçmiş olsun. Sanki beni anlatmışsınız. Ben de aynı hastanede göz kapağı ameliyatı oldum. Sonuç tam bir fiyasko. Görüntü olarak da işlevsel olarak da maalesef olmadı. İnanılmaz büyük sorunlar yaşıyorum. İş hayatım çok olumsuz etkilendi. Gözlerim tam kapanmıyor, çok büyük sıkıntılarım var üstelik 1 yıl oldu.

Filiz

Instagram'dan yazdım size ama emin olamadım. DM'ye bakar mısınız?

Adle

İletişime geçebiliriz bende isterim Instagram hesabından adle ateş

Filiz

Sizi anlıyorum ama bu işi iyi biliyorlar diye kendi reklamlarını yapmıyorlar mı? İyi olsun diye göz doktoru tercih etmedik mi? Üstelik bunu Dünya Göz Hastanesi'de yapmadık mı? Şimdi tek hatamız doktora güvenmemiz mi? Biz ne bilelim kaç kişinin canının yandığını, sıkıntılar yaşadığını. Demek ki gerçekten ama gerçekten doktora güvenerek hem de taaa kalkıp şehir dışından gelmek ve neredeyse servet ödemek çok büyük hata imiş. Çok geçmiş olsun iletişime geçmek isterim sizinle çünkü yalnız değiliz emin olun başkaları da var.

Adle

Geçmiş olsun size de Filiz hanım. Benim yaptığım en büyük hata da yorumları ve şikayetleri okumadan böyle bir işe kalkışmak oldu. Karar vermeden önce buradaki yorum ve şikayetleri kesinlikle dikkate almak gerek.

Karen sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Göz Çizdirme İşlemi Sonrasın Gözüm Kusur Oluştu

12 Mart 2024 13:15