Elem sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Eczanesi (Beylikdüzü) Kotu Üslup, Tavır Ve Tehdit!

13 Haziran 2024 19:47

Gece kurdeşen döktüm ve sabahına şirket doktoruma yazdım, bana bir reçete verdi ve bu reçeteyle iğne yaptırmam gerektiğini söyledi. Annem, sadece eczaneden ilaç isimlerini söyleyerek ilaçları aldı. Biz de hastaneye gittik, fakat reçetemiz olmadığı için eczaneden almamızı istediler. Geri gittik ve bu sefer ben de eczaneye girdim. Suratım, kollarım ve tüm vücudum kıpkırmızıydı ve kaşınıyordu, bunu da görüyorlardı. Eczacıya, "İade etsek olur mu? 10 dakika önce aldık, reçeteli bir şekilde almam gerek" dedim. Bana, "40 gün sonra 90 TL hesabınıza yatıyor, yapamam" dedi.

Ben de "o zaman ilaçlarımı verin, çok kötüyüm, iğne vurulmam lazım" dedim. O esnada annem kendi Eczanemizi aradı ve iade olabileceğini söyledi. Bunu eczacıya ilettim ve "İade olabiliyormuş, neden almıyorsunuz? 90 TL için sonuçta durumu siz de görüyorsunuz" dedim. Eczacı, aşağılayıcı bir üslupla "Burası kasap değil" dedi. Eşi de oradaydı ve beni dışarı çıkarttı. Dışarıdayken eczacı olan kadın kasadan aldığı kağıt para ve bozuk parayı suratıma fırlattı. Bunun üzerine bağırmaya başladım. Eşi dükkana girip kadına kızıyordu, sonra dışarıya yanıma geldi ve beni merdivenlerden zorla indirmeye çalıştı. Yüzümde kızarıklık ve hasta olduğum belli olduğu halde yüzüme sigara dumanı üfledi. "Bugün birini öldüreceğim" dedi yüzüme bakarak. Bunun üzerine "Beni mi öldüreceksin? " diye bağırmaya başladım. Polise şikayette bulundum. Bu üslupla insanlara yardımcı olabileceklerini düşünmüyorum. Ayrıca Nöbetçi Eczane olmadığı halde 8.30'da biz oradaydık açıklardı.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Eczane Canpark Canpark Eczanesinin Memnuniyet Anlayışı: Memnun Değilsen Gelme

11 Ocak 2024 16:22

Esenler Eczanesi (Pendik) Şikayet!

15 Aralık 2023 13:31