Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Ela Çabuk Renklibay Dişçi Ela Çabuk'un Sizi Hasta Değil Müşteri Görmesi

08 Ağustos 2023 01:02

Randevu aldım ancak on aylık kızımın ateşlenmesi sonucu apar topar hastaneye gitmek zorunda kaldık. Bu yüzden randevuma gidemedim. Aradım özür dileyerek neden gelemediğimi belirttim ve yarın için tekrar almak istediğimi söyledim. Aciliyetim olduğumu hangi saat derlerse geleceğimi özellikle belirttim. Ancak sekreteri bana bebeğim için geçmiş olsun sağlık bu önemli değil diyeceğine gelmediğim için ticari ve zaman zararına uğrattığımı bu sıcakta beklediklerini söyleyerek bana kızmaya başladı. Ancak muayene ücretini havale yaparsam yarına randevu yazabileceğini söyledi, lütfetti! Yahu zaten aramışım özür dileyip on aylık bebeğimin rahatsızlandığını söylemişim buna karşı ticari zarara uğrattınız ne demek? Bu nasıl bir yaklaşım? Madem bekledin arasaydın gelecek misiniz deseydiniz. Onu da yapmıyorlarmış. Çünkü aradıklarında açmıyorlarmış telefonu. Sekreter hanım! Ela hanıma mahcup olmuş ben gelmediğim için. Ya pardon da benim çocuğum rahatsızken Ela denen dişçinin 550 lira kazanamamasını dert edinecek değilim. Haşa Allah mısınız, sözleşmemiz var bu ne kendini bilmezlik kabalık! Geçmiş olsun demeyi bırak benden para istiyor. Profesörlerde yok böyle bir uygulama. Tamamen ticarethane. Gidemediğim için şükrettim. Çok amatör tarzları. Bu şekilde marka olması çok zor. İnsanlar sizin hastanız, müşteri olarak bakmayın. Gelmeyecek olsam zaten aramam. Alamadığı muayene ücreti için bu kadar sizi suçlayacak insanlara sağlığınızı emanet etmeyin derim. Çünkü size hasta değil sadece müşteri gözü ile bakıyorlar

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

Meryem
27 Aralık 2024 03:38
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı Ticarethane Deneyimim - Beklentilerin Altında

28 Ekim 2024 20:14

Uzm. Dr. Ekin Aykan Randevu Saatimde Doktor Yok Klinik Hijyenden Uzak

Yasemin
27 Mayıs 2023 10:45

Prof. Dr. Ebru Dikensoy Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İyileşme Süreci Sorunları

Duygu
05 Mart 15:24