Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Pulley Pişmanlıktır

22 Ağustos 2024 13:43

RKS freccia marka Scooter için Dr. Pulley marka performans baga almıştım 15 gr olarak. Yaklaşık 200 km den sonra bağalar dönme yaptı firma ile görüştüğümde çok nadir de olsa böyle bir sorunla karşılaştıklarını ve bana motor seyir halinde misal veriyorum 10 15 km hıza düşünce boşa geçtiğinde tekrar ani gaz vermemem gerektiğini söylediler. Neyse bağaları düzeltip tekrar taktığımda söyledikleri hususa da dikkat etmeme rağmen yine dönme yaptı. Firma ile tekrar görüştüğümde bana farklı bir bağa gönderdiler bu gönderdikleri bağalar dönme yapmıyor fakat kalkarken motor silkeleme yapıyor firmayla tekrar iletişime geçtiğimde bana bağalar ile gönderilen pulu varyatör kısmında bir yer söylediler oraya takmam halinde bu sorunun ortadan kalkacağını dile getirdiler. Denileni yaptığımda motoru çalıştırdığımda absürt bir ses geldi varyatör kısmından hemen stop edip varyatörü tekrar söktüğümde ön varyatör pervanesinin dış kapağa sürtüp aşındığını gördüm. Anlayacağınız firma öyle anlatıldığı gibi kaliteli ürün üretmiyor benim zamanıma parama ve hasar gören parçama yazık oldu. Dr. Pulley pişmanlıktır.

06 Kasım 2024 20:04

29 Temmuz 2024 07:17
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 10:03

Kronik Sorunlu Motor, İlgisiz Servis: Aldığıma Bin Pişman Oldum!

Şenol
07 Haziran 2025 21:26
Kronik Sorunlu Motor, İlgisiz Servis: Aldığıma Bin Pişman Oldum!