Esma sonuçtan hiç memnun değil

Dream Box Plus Ödemeleri Aldı Ancak Ortada Tiny House Yok

09 Eylül 2023 20:45

Mayıs ayında Dreambox firmasından tiny house sipariş ettik. İstedikleri peşinatı hemen yatırdık, ertesi ay da taksiti geciktirmeden yatırdık. Sözleşmede yer alan teslimat süresi 90 gün idi. Bu süre dolmuş olmasına rağmen iki haftadır telefonlarımızı açmıyorlar, açtıklarında da bir çözüm sunmuyor, size dönüş yapacağız deyip kapatıyor bir daha aramıyorlar. Arsamızın bulunduğu sitedeki birçok komşumuzun da buradan tiny house sipariş ettiğini ve aynı mağduriyeti yaşadığını öğrenince şok olduk. Biz artık hukuki yollara başvuracağız ama başkasının da canı yanmasın bu firmadan.

06 Ekim 2023 12:29

Nisan ayında bir tiny köy projesinden arsa aldık. Arsa aldığımız firmanın anlaşmalı firmalarından birisi olduğu için Dream Box Plus isimli şirket adına C*** C*** Beyle anlaşma yapıp parayı ödedik. Şimdi şirket sahipleri değişmiş; ortada ne paramız kaldı ne tiny house ne de konuşacak tek bir kişi!

16 Ekim 2023 12:15

Dream Box şirketi tiny house için yatırdığımız parayı iade etti. Bunun için teşekkür ederiz elbette ama 4 ay önce yatırdığımız parayı aynen yatırmaları mağduriyetimizi tam olarak gidermedi haliyle. Zira hem paramız değer kaybetti hem de tiny house fiyatları uçtu. Süreç içerisinde bu sıkıntıyı da gidermelerini umuyoruz.

31 Ekim 2023 14:39 (Şikayetten 1 ay sonra)
dream-box-plus-odemeleri-aldi-ancak-ortada-tiny-house-yok-1-87.pdf

Sayın esma hanımın sözleşme kaporasını iade ettik kendi el yazısıyla imzalamış olduğu parası aldığına dair yazılı ispatı olan belge ektedir

02 Kasım 2023 18:47

İyi de ben zaten ücreti iade ettiler yazmışım, bunu tekrarlamak için aramızdaki özel sözleşmeyi internet ortamına atmanız çok çirkin bir davranış. Ben zaten yatırdığım parayı aldım yazmışım. Ama size 4 ay yalvardıktan sonra alabildim ve bu süreçte hem paramın değeri eridi hem tiny house fiyatları uçtu. Ve siz hiçbir miktarda zararımızı tazmin etmeyi teklif etmediğiniz gibi, yatırdığı paradan fazlasını isteyen mahkemeye gitsin, yatırdığı parayı bile alamaz diye bizi tehdit ettiniz.

22 Ocak 2024 10:45
31 Mayıs 2024 22:11

Ahmet Çakanel beyefendi hala zararımızı karşılamadı. Sürekli arayıp yorumlarını kaldırmamı istiyor ama zararı karşılamaya niyeti yok.

Ayşe
Ayşe

Esma Hanım konu ile biz de mağduruz görüşebilir miyiz? [email protected] mail adresim.

Asli sonuçtan hiç memnun değil

Dream Box Plus Dreambox Tiny House Evleri

18 Ocak 2024 12:17
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Dream Box Plus Dreambox Plus Güvenilmez

21 Ocak 2024 15:21