Dr. Diva Güzellik Çeşme'de Lazer Epilasyon Memnuniyetsizliği!

16 Aralık 2022 18:54

Çeşme Dr. Diva güzellik merkezinde lazer epilasyon paketi aldım. Sorumsuzluk diz boyu. 2. Seansımı 4. Ayımda oldum çünkü beni ne arayıp sordular aradığımda yoğunuz dediler ben müşterileri değilim sanki!
2. Seansımda ise bacağımda bulunan dövmenin üstüne lazer atıldı ve bu durumu bana Bepanthol sür geçer diyerek geçiştirdiler. Aldığım hizmetten vücudumda bıraktıkları kalıcı hasar yüzünden ; asla utanç ve üzüntü duymayan bir firma ile yanlış bir başlangıç yapmışım. Bacağımdaki yanık iziyle birlikte dövmem de mahvoldu bu durumda bile yapabilecek bir şey olmadığını söylediler geri iade istediğimde muhasebeye aktarırız diye geçiştirdiler. Parayı alırken gösterdikleri sahte güler yüzleri tamamen bir kurgu paranızı alana kadar gayet güzel davranıp paranızı verdikten sonra gram umursamayan bir firma. Konuyu Alaçatı şubesi müdürüne aktardığımda gayet üzüntüsünü belli etti hediye paket önerdi asla kabul etmiyorum bana ücretimin geri iadesini yapsınlar! Sizi umursamayan güler yüz göstermeyen bir firmayı ben ne kurumsal olarak görürüm ne profesyonel olarak görürüm! Sonuna kadar amatörler! Müşteri memnuniyeti odaklı olmadıkları gibi üzüntü bile duymayan bir firma. İlk seansımda da koltuk altı ve genital bölgemde yara oluştu bunu da iltihaplarının dışarıya çıkması diye söylemde bulundular. Bu zamana kadar belirttiğim bölgelerde hiçbir iltihabi durumum olmadı bence kullandıkları makineler aman aman kaliteli değil. O yüzden de benim şikayetim var!

Lazer Seansı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İptal Sorunu

19 Mayıs 01:48
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Alınamayan Firma Ve İletişim Sorunu

13 Haziran 07:50
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Diva Beauty'de Sürekli Randevu Sorunu Ve Kötü Hizmet

16 Temmuz 11:48