Prof. Dr. Halis Ünlü Hizmet Karşılığı Alamamak

24 Ağustos 2023 08:26

09.08.23 saat 15:00’da Prof Dr. Halis Ünlü’den randevu aldım. Muayene ücreti 2000₺ idi kontrole geldiğinizde ücret alınmayacak dedi. Benden 2 tane film istedi film sonuçları için asistanını aradım tarih ile ilgili mutabık olamadık. Ailemin sağlık sorunlarıyla alakalı şehir dışında olduğumu söyledim bilgisayardan bakıp yardımcı olabilir mi diye sordum. Katı bir şekilde, bu şekilde değerlendirme yapılmıyor burda olmanız lazım dediler. Söylediğim gün Dr. Beyin kongresi varmış diğer günlerde ben şehir dışında olduğumu nefes alamadığımı bana yardımcı olmaları gerekti konusunda ricacı oldum fakat asla olmadılar. Telefonu oğlu aldı oda aynı şekilde konuştu bende yardımcı olamıyorsunuz o yüzden konuşmaya gerek yok dedim. Bana mesaj atmış bir hekimle nasıl konuşulacağını bilmiyormuşum bu yüzden kliniğe bir daha gelemeyecekmişim. Bende bunu sosyal platformlarda yayınlayıp anlatacağımı söyledim. Ben oraya bir ücret ödedim ve karşılığında asla hizmet alamadım. Karşılığı EGO oldu. Yardımlarınızı bekliyorum. Mağdurum. Kendi gönderdikleri radyoloji biriminden filmleri istediler tamamen ticarete döndürülmüş bir durum. Ve sonuç maddi ve manevi olarak zor durumda bırakıldım.

28 Ağustos 2023 16:04 (Şikayetten 4 gün sonra)

Mahmut
Mahmut

Doktor haksız. Parasını aldığı hastaya bakmak zorunda! Devlet hastanesinde bile akşam muayene oluyor. İster saat 8de ister saat9da giderim. Doktorun keyfini bekliyoruz resmen. Hizmet etmek zorunda!

Faruk
Faruk

Doktor haklı gözükmekle birlikte, "bir hekimle böyle konuşulmaz", "hekimlere ve sağlık kuruluşlarına karşı gerçekleşen bu tür elim olaylar" ne demek. Hekime söylenemeyen şey başkalarına söylenebilir mi? Hangi meslek grupları hekime yapılamayan muameleleri hak ediyor? Böyle bir şey olabilir mi? Keşke kendinizi ayrıcalıklı/egolu gösteren bu tarzı kullanmasaydınız!

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 17:10
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Volo Poliklinik Güzellik Ve Estetik Adana Lazer Sıkıntısı

13 Ağustos 2023 22:30