Dr. Soner Uyanık Profesyonellikten Uzak Bir Yaklaşım

06 Temmuz 2024 19:26

Yıllardır botoks yaptırıyorum ve ilk defa S**** Bey'e botoks yaptırdım. İşlemin normalden kısa sürmesi dikkatimi çekmişti. Genelde kontrol randevularımda eklemeye ihtiyaç duymazdım, fakat S**** Bey'de kontrol zamanı geldiğinde aşırı derecede eklemeye ihtiyaç vardı ve gerekli eklemeler yapıldı. Kontrolden bir ay sonra yüzümde neredeyse hiç botoks yapılmamış gibiydi; mimiklerim, göz çevresi, alın ve kaş arası dahil.

Memnuniyetsizliğimi S**** Bey'e dile getirdiğimde, bunu geçirdiğim ameliyatın anesteziye bağladı. Yaptığım araştırmalar ve çevremdeki doktorlarla yaptığım görüşmeler sonucunda, anestezinin botoksu azaltma veya yok etme gibi bir etkisinin olmadığını öğrendim. Bu durumu kendisine bildirdiğimde, adeta insanların zekasıyla alay eder gibi bir tutum sergiledi ve bilimsel dayanağı zayıf makalelerden bahsetti.

Bu kadar iyi yorumlardan sonra böyle bir hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünmemiştim. Memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğinizde, sorunun sizde olduğunu ima eden ve profesyonellikten uzak bir yanıt alıyorsunuz. S**** Bey'den önce yaptırdığım hiçbir botoks işlemi 1-2 ay sonra etkisini kaybetmemişti, dolayısıyla bunun benim yapımla veya ameliyatta verilen anestezi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Sonuç olarak, memnuniyetsizliği kabul etmeyen ve çözüm sunmayan bu yaklaşımı nedeniyle S**** Bey'i bir daha tercih etmeyeceğim.

Botoks Uygulaması Sonrası Ücret Talebi ve İade Sorunu

02 Ekim 2024 18:09

13 Eylül 2024 19:31
Büşra sonucu yetersiz buldu

Şişli Yes Klinik Botoks Dolgu Memnuniyetsizlik

12 Mayıs 2024 18:09
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 17:56