Dr. Şehriyar Nazari 500 Evler Şafak Hastanesi Ş******* N***** Sadece Parasına Bakıyor

11 Ocak 2024 09:54

Dr. Şehriyar Nazari'ye geçmeyen köklü sivilcelerimin tedavisi için gittim. 500 evler şafak hastanesinde çalıştığından beri tanırız. Aknetrend isimli ilacı günde 3 defa 3-3-4 kapsül olacak şekilde kullanmamı söyledi. Tahlilleri sadece hastane para kazansın diye yaptırdığını düşünüyorum çünkü o dönemde yoğun ilaç kullandığım için hem saçlarım yarı yarıya seyreldi hem de vücudum da sürekli ağrılar olmaya başladı. 3 sene sonrasında uyguladığı tedavinin de etkisi geçti ve şu anda daha büyük sivilcelerim var. Doktora her gittiğimizde torba torba ilaçla çıkıp para döktük. 1 sene bu şekilde ağır bir tedavi gördüm ama hiç iyileşme olmadı. Annemin de alnındaki izler ve kırışıklık problemi için gittik. Hiçbir şekilde düzelme olmadığı gibi yaptığı işin sorumluluğunu da almıyor. Sadece parasına bakıyor. Sadece şişirilmiş bir doktor. Artık kendisinden bir beklentim yok ama başkaları da bu adı şişirilmiş doktora boşuna gidip zaman ve para harcamasın diye bu şikayeti yazıyorum.

profile profile profile

Dr. Şehriyar Nazari Şehriyar Nazari Tedavi Güvensizliği

09 Kasım 2023 18:26

Dr. Hatice Coşkun Güngördü Tedaviden Sonuç Alamadım

20 Mart 2025 16:33
Dr. Hatice Coşkun Güngördü Tedaviden Sonuç Alamadım

Dr. Rukiye Kaymaz Tedavi Süreci Ve Gizli Maliyetler!

12 Ocak 2025 10:31
Dr. Rukiye Kaymaz Tedavi Süreci Ve Gizli Maliyetler!
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Sonrası Yüzümde Kalıcı Hasar Riski

17 Ocak 2025 16:24