Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Seda Kişi Tavırlarından Memnun Kalmadım!

29 Aralık 2024 17:24

Mersin 'de Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Seda hanımda randevum saat 14.00'te olmasına rağmen 16.30 kadar bekletildim. İlk gittiğimde benden önce bir kişi olduğunu söylediler fakat saatlerce mağdur oldum. Seda Hanım içeri girdiğimizde yüksek bir ses tonu ile "beklemezsiniz çıkar gidersiniz, yüksek meblağlarla işlem yapılacak olan hasta yerine sizi mi alacağım (35000 TL ödemiş bir hastası) yok öyle bir dünya gibi çok kırıcı ve kaba bir şekilde konuştu. Ayrıca bana yapılacak işlem Seda hanımın söylemi ile " o hastanın bu hastanın ilacından arta kalanla yapılacakmış" aynen bu şekilde söyledi. (Ne kadar etik bu, onu da anlamış değilim ) Ki bundan benim içeri girince haberim oldu. Ben kendisinden ücretsiz bir işlem talep etmedim. Bu durum çok kırıcı ve aşağılayıcıydı. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Kaldı ki para verilmeden yapılan bir işlem için bekliyorsak, memnuniyetsizliğimizi dile getiremezmişiz. Çok üzücüydü, işlem yaptırmadan çıktık. Ayrıca muayene ve fizik tedavi uygulamaları için ödediğimiz ücretlere karşılık fatura vs. Alamadık.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

27 Aralık 2024 03:38