23 Ekim 2024 02:54

Ben sizin salep ürününüzü yıllardır kullanan bir müşterinizim. Malum kış başlıyor ve bu içeceğinizi tekrardan severek tüketmeye başlamıştık fakat son yaptığım paket tadı acımış bozuk gibi çok kötüydü. Bu sebeple durumu size bildirmek istedim. Ürün görselini ve hazırlamış olduğum salep ürününü sizlerle paylaşır, iyi çalışmalar dilerim.

23 Ekim 2024 14:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar, Bilgilendirme için teşekkür ederiz. İlgili bölümlerimiz iletmiş olduğunuz ürün bilgileri doğrultusunda konuyu inceleyecek ve tarafınıza geribildirimde bulunulacaktır. Sevgi ve saygılarımızla, Dr. Oetker Müşteri Hizmetleri

Sevil
Sevil
25 Ekim 2024 03:10

Merhaba dönüş yapılmadı tarafıma.

25 Ekim 2024 16:32

Merhaba, Konu ilgili bölümlerimizin bilgilerine iletilmiştir. Ürün bilgileri doğrultusunda şikayet konusu incelenerek yakın zamanda tarafınıza geridönüşte bulunulacaktır. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Dr. Oetker Müşteri Hizmetleri

Hatice
Hatice

Merhaba dikkat ettiyseniz bu üründeki salep miktarı yüzde 1 bile değil adına kocaman salep Yazmışlar lakin salep 0.1 tamamen etiket şaşırtmasıdır bende fark edip şikayet ettim insan sağlığıyla oynuyorlar salep değilse ne içiyoruz birden fazla kimyasal madde birleşimi

Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Oetker İçinde Salep Yok

18 Aralık 2023 10:29