Seda sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 15:05
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Yaşanan sorunu kabul edip gerekli aksiyonları alacaklarını ilettiler. İlgilendiğiniz ve hediyeleriniz için teşekkürler.”

Dr. Oetker Krem Şanti'den tanımlanamayan bir cisim çıktı. İçinden bir şey çıkacağını düşünmediğim için direkt yaptığım muhallebinin içine döktüm ve ayırana kadar uğraştım. Bunu fark etmesek yesek? Ne olduğu belli değil. İnsan hayatını bu kadar riske atmak bir gıda firması için nasıl mantıklı, gmp kurallarından da haberiniz yok mu sizin? Bir de bilindik marka diye gönül rahatlığıyla aldığımızı sanıyorduk. Sizde de böyle denetim mekanizması yoksa vay halimize. Bir daha kesinlikle almam. Parti numarası görsellerde mevcut.

23 Ekim 2024 14:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, Tarafınıza yabancı maddenin teslim alınması için bilgi verilmiştir. İlgili bölümlerimiz yabancı maddeyi teslim alıp inceledikten sonra tarafınıza tekrardan geribildirimde bulunulacaktır. Sevgi ve saygılarımızla, Dr. Oetker Müşteri Hizmetleri

Seda
Seda
26 Kasım 2024 02:21

10 Şubat 2025 21:17
Loya sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 23:01
"Yetkililer hemen dönüş sağladılar ürünün parti numarası ve üretim saatini ve plastik parçayı talep ettiler ki sanıyorum o partideki diğer ürünlerde de benzer sorun yaşanmaması adına herhangi bir sorun olmadığını iletip hediye göndereceklerini ilettiler iletisim hızı ilgi ve hediyeleri için teşekkür ederim"
Dr. Oetker Pudingde Plastik Parçası Şoku
Dr. Oetker Pudingde Plastik Parçası Şoku
Arife sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2025 17:52
"Teşekkürler"
Meral sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 23:46
"Markanızın arkasında durduğunuz ve müşteriye her türlü yardımcı olduğunuz için teşekkürler hediyeler de muhteşemdi"