Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gürkan Kubilay Kliniği Vermediği Hizmetin Bedelini Aldı

06 Haziran 2023 18:11

Gürkan kubilay kliniğine bir arkadaşımla gitmeye karar verdik. İsmine ekibine güvenerek 2,5 aylık diyet programı için kişi başı 8 bin tl gibi bir fiyat talep edildi. Fiyat çok yüksek gelse de birebir takip edileceğimizi motive edileceğimizi düşünerek böyle fiyat olunca fazla beklentiye girdik haklı olarak.
İlk görüşmede kişi başı 4300 TL ödemiş bulunduk. Bir sürüde kağıtlara imza attırdılar kalan ödeme bir ay sonra alacaklarını söylediler. Kan tahliline göre listeler hazırlanacak dendi bize ilk hafta bir diyet listesi gönderdiler.
Mail yoluyla iletişim mail yoluyla olacakmış, listede bu mevsimde bulunması zor meyveler sebzeler yarım nar yiyeceğim diye 3 market gezdim bulamadım. Ertesi gün bir kaşık humus bir kaşık humus yapılır bir şey mi? Biz tamamen koptuk bir hafta süresince ne arayan ne soran oldu. Nasıl gidiyor? Yapabiliyor musunuz? Falan diye asla ilgilenilmedik arkadaşlarım aylık 500 TL diyetisyenle çalışıyorlar. WhatsApp üzerinden sürekli bir takip, tabak isteme vs böyle bir ilgi alaka görmedik.

Bir dünya para ödedik tamamen hayal kırıklığı 2. Haftanın listesinde attılar ben o listeyi de görünce devam edemeyeceğimizi söyledim kan tahlili listesi göndermediniz listeler bu şekildeyse biz yapamayacağız vazgeçtiğimizi bildirdim ücret iadesi istedim. Ve bana 2 liste 2400 TL dir. Dr. Muayenesi de 1995 TL iadeniz yoktur dendi.
Diyet listesi istesem her yer diyet listesi kaynıyor zaten liste atıp başınızın çaresine bakın der gibi bir ilgisizlikle karşılaşacağımızı bilseydim zaten her yerden bir liste bulup kendi başımın çaresine bakardım. Kişiye özel kan tahlilime göre bir liste atılmadı. Genel bir liste atıldı onu da uygulayamadık iki arkadaş birlikte görüşmeye girdik, ayrı ayrıda görüşmedik. Almadığımız hizmetin bedelini aldılar. Bu haksızlığı kabul etmiyorum. Para kolay kazanılmıyor hiç beklemezdim. Böyle bir tutum.

Hatice
Hatice

Kesinlikle katılıyorum size. Ben de yıllar önce öyle bir hata yapıp Bahçelievler'deki kliniğine gittim iki sene para ödedim yıllık anlaştım. Ama kesinlikle sağlıklı sonuç almadım. Yemeklerini listelerini hazırlamaktan yoruldum. Ve günde en az 3 ana öğün yemek veriyorlar kesinlikle doğru bir sistem değil o zamanlar şimdiki gibi bu kadar bilinçli olsaydım kesinlikle kapılarının önünden dahi gecmezdim. Canan Karatay hocamın da dediği gibi sağlıklı öğün 2 öğündür. Çok öğünlü yemek yedirmek sadece vücudu çökertmek için iyi bir yöntem.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı Ticarethane Deneyimim - Beklentilerin Altında

06 Eylül 2023 12:36