Uzm. Dr. Bedrettin Oflaz Hakkında Şikayet

24 Mayıs 2024 00:15

Sayın Bedrettin Oflaz sürekli laf kalabalığı peşinde, herkes gibi bende yanıltıldım.
Tedavi için başvurup randevu aldım ve İstanbul'dan Antalya'ya gittim. İstedikleri ücreti nakit olmak kaydıyla ödeyip (kredi kartı geçmiyor, fiş, fatura yok) kan örneği verdim. Tüm bunlar sabah 09.30 da gelişti. Saat 16.00 gel sonuçları al dendi. Saat 15.00'te aradılar sonuçlar hazır diye, gittim ve Bedrettin beyle ilk o anda görüştüm. Laboratuvar sonuçlarına bakarak 1 ay süreyle kullanmam üzere ilaçlar verdi. Bir ay sonra HaB1C testi yaptırıp beni ara dedi. Programın ne olduğunu sorduğumda yeni sonuçlara göre belirleyeceğini söyledi. Bir ay sonra testi yaptırıp aradığımda Bedrettin beyle görüşebilmem için ****₺ (Eylül 2023) ödemem gerektiğini söylediler. Ben ödemiyorum, sizi şikayet edeceğim deyip kapattıktan 15-20 dakika sonra Bedrettin bey aradı, yanlışlık olmuş, değerleriniz henüz düşmemiş, ilaçları kullanmaya iki ay daha devam edin dedi. Daha sonra Instagram'dan ya beni sildi, ya da onu sildiler. Çünkü artık ulaşamıyorum ve sayfasını göremiyorum.

25 Mayıs 2024 14:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Mayıs 2024 00:39
uzm-dr-bedrettin-oflaz-hakkinda-sikayet-2.jpg
uzm-dr-bedrettin-oflaz-hakkinda-sikayet-1.jpg

Ek

Selcuk
Selcuk

Vaybe. Hastasının bütün kişisel verilerini internet ortamında cesurca paylasmis. Harika. Demek ki asla doktorla ters düşmemek lazım.

Nurullah
Nurullah

Öncelikle bu kişilerin asıl mesleği doktorluk olmalı, bunların tümüne yargıda cevap verecek

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Bedrettin Oflaz Eksik Bilgi Verip Sonradan Fazla Para Ödeme

27 Ocak 2024 01:48
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Bedrettin Oflaz Nakit Ödediğim Ücretin Makbuzunu İstiyorum

04 Ekim 2023 15:06