Dr. Emre Tambay Klinigi Çalışan Tavrı

30 Aralık 2023 16:06

Daha önce buz lazer için altı seans gitmiştim ve eski çalışan H***** Hanım olduğu zamanlardan çok memnundum; ilgi ve alakalarından ötürü. İşini özenle yapan güleryüzlü çalışanları ve ilgileriyle dikkat çekiyorlardı. Paketim bittiğinde lazer ile ilgili bir sorun yaşamamıştım. Ancak tarafıma gönderilen mesajda belirtilen kampanyadan yararlanmak için bugün aradığımda, başka bir çalışan bayan bana kampanyanın sona erdiğini (dün bittiğini) söyledi. Ben de bana gelen mesajın Aralık ayı boyunca geçerli olduğunu belirterek nasıl sona erebileceğini sordum. Telefonu açan hanımefendi, H***** Hanım'ın ayrılalı çok zaman geçtiğini, bana gelen mesajın bir ay önce atıldığını, bunu yeni mi gördüğümü, bugünün cumartesi olduğunu ve hafta sonu kampanyanın sona erdiğini, pazartesi günü yeni fiyatların geçerli olacağını söyledi ve kampanyalı fiyattan yararlanamayacağımı belirtti. Yani böyle bir durum varsa, mesajda 29'una kadar geçerli olduğu yazılmalıydı. Hafta sonu satış yapılamaması çok mantıksız geldi. Sonuçta Aralık ayındayız. Güvenerek gittiğim ve arkadaşlarıma da önerdiğim bir yerden hayal kırıklığına uğradım.

Seray sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Mehmet Akgün  Polikliniği Epilasyon Felaketi

01 Şubat 2024 04:42
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13