Dr. Dila Mete Peker Randevu Sorunu

02 Eylül 2023 18:56

Sayın Dilara mete peker hanım, siz iki aydır randevusunu bekleyen bir hastanın iyileşme umudunun kaybetmesine sebep oldunuz. Belki çok iyi bir doktorsunuzdur ama her şey para değildir, hanımefendi.
Randevu almak istediğimde muayene ücretinin 1350 TL olduğunu ve "yoğunluktan dolayı" iki ay sonraya (4 Eylül) randevu verebileceğinizi söylediniz. Kabul ettim. Herhangi bir hastanın randevusunu iptal ettiği takdirde tarafıma bilgi verilmesini rica ettim. Birkaç gün sonra sabah saat 9'da kahvaltı ederken aradınız ve bir hasta randevusunu iptal ettiği için yer açıldığını, bir saat içinde orada olursam muayene olabileceğimi söylediniz. Kabul etmedim, zira bir saat içinde evimden oraya yetişmem mümkün değildi. Kusura bakmayın, ben muayenehanenizin yanında yaşamıyorum, hanımefendi.

Ardından 1 Eylül'de mesaj attınız ve 4 Eylül'deki randevumu teyit etmek için yazdığını söyleyerek muayene ücretinin 2000 TL olduğunu belirttiniz. Randevuya gelmek istediğimi ama muayene ücretinin 1350 TL olarak konuştuğumuzu ifade ettim. Bu fiyatla randevuyu almış olduğumu söyledim. Ücretin güncellendiğini söylediniz. Ben de konuştuğumuz fiyat geçerliyse muayeneye gelebileceğimi, güncellenmiş fiyatta ısrar ediliyorsa randevumun iptalini rica ettim. Siz de "o halde randevunuz iptal edilmiştir, sağlıklı günler dileriz, " yazdınız.

Bakın, burada konu para değil, verilen bir söz. İki ay sonraya randevu almayı ben istemedim, siz verdiniz. Özel muayenede ücretlerin artabileceğini de biliyorum ama randevu alırken ne ücret konuşulduysa o değil midir? Yoksa ben mi yanılıyorum? Sadece merak ediyor ve size gelenlere “müşteri” den ziyade önce “hasta” gözüyle bakmanızı tavsiye ederim. Sağlıklı günler dilerim, hanımefendi.

Neval sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Cansu Alakbarov Clinic Yalnızca Ticari Kaygılarla Yönetilen Bir Klinik!

26 Şubat 2024 15:51

Bilted Psikiyatri Kliniği Söylediklerini İnkar Etme

28 Eylül 2024 19:29
Beren sonuçtan hiç memnun değil

Metropol Diş Kliniği Ağız Ve Çene Cerrahisi Hizmetleri Değerlendirmesi

21 Eylül 2024 15:39