Dr. Alper Tuncel  Ameliyat Sonucu Hüsran!

02 Haziran 2023 01:14

03 Haziran 2023 20:42

16 ay önce endoskopik yüz germe yaptırdım, ancak büyük bir hayal kırıklığı oldu. Güzel yüzümü, mahvetti. Kendisinden rica etmiştim. Lütfen yanaklarıma şişirmeyin, belirtmeme rağmen. Yanaklarım kocaman oldu. Kendisine sorduğumda bunlar ödem, dedi. 16 ay geçti hala şiş. Bir ağız içinden endoskopikle kesip işlem yapmış. Ve dudak üstümde hala his yok. Kendisiyle mutsuz olduğumu yazdım. Beni Instagram'dan sildi. Ablam da benden 3 hafta önce ameliyat olmuştu. Dudağı yamuk kaldı ve his yok. Ayrıca yüzümün simetrisi bile bozuk sağ yanağım belirgin bir şekilde şiş. Nasıl bir işlem yaptıysa yüzümdeki kılcal damarlarımı çatlatmış. Yani beni çok mutsuz eden ameliyat oldu. Önceleri güzel olacağını, düşünüyordum. Ancak süre uzadıkça Doktor ameliyat olduğuma çok pişmanım. Dr. Bey ameliyat sonrası çok ilgisiz ve kaba davranıyor. İki resim paylaşacağım öncesi ve sonrası. Saçlarım toplu resim ameliyat sonrası, güzel yüzümü mahvetmiş!

03 Haziran 2023 20:33

Dr. Alper tunçel!16 ay önce endoskopik yüz germe yaptırdım, ancak büyük bir hayal kırıklığı oldu. Güzel yüzümü, mahvetti. Kendisinden rica etmiştim. Lütfen yanaklarıma şişirmeyin, belirtmeme rağmen. Yanaklarım kocaman oldu. Kendisine sorduğumda bunlar ödem, dedi. 16 ay geçti hala şiş. Bir ağız içinden kesikle, endoskopikle işlem yapmış. Ve dudak üstümde hala his yok. Kendisiyle mutsuz olduğumu yazdım. Beni Instagram'dan sildi. Ablam da benden 3 hafta önce ameliyat olmuştu. Dudağı yamuk kaldı ve his yok. Ayrıca yüzümün simetrisi bile bozuk sağ yanağım belirgin bir şekilde şiş. Nasıl bir işlem yaptıysa yüzümdeki kılcal damarlarımı çatlatmış. Yani beni çok mutsuz eden ameliyat oldu. Önceleri güzel olacağını, düşünüyordum. Ancak süre uzadıkça Doktor ameliyat olduğuma çok pişmanım. Dr. Bey ameliyat sonrası çok ilgisiz ve kaba davranıyor. İki resim yüklüyorum, ameliyat öncesi ve sonrası, saçlarım toplu olan resim ameliyat sonra, güzel yüzümü mahvetti 🥲🥲

05 Haziran 2023 03:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Arkan
Arkan

Derya Hanım, Adını dahi bilmediğiniz, hiç tanımadığınız ve birebir hiçbir deneyiminiz olmayan bir insan hakkında bu kadar rahat şekilde suçlayıcı ve itham edici ifadeler kullanabilmenizi gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Belli ki bu yorum kişisel bir değerlendirmeden ziyade, duygusal ve taraflı bir yaklaşımla yazılmış. Ben Dr. Alper Tuncel’i çok iyi tanırım. Yüz germe ve vücut şekillendirme ameliyatları konusunda kendi alanında son derece başarılı ve güvenilir bir hekimdir. Yakın çevremden birçok kişi kendisine ameliyat oldu ve hiçbirinde en ufak bir sorun yaşanmadı. Ayrıca “yüzümü şişirmeyin” gibi ifadelerle neyin kastedildiği de teknik olarak oldukça muğlak. Bu etki dolgu değil, dokuların olması gereken yere taşınmasıyla sağlanıyor. Bilgi sahibi olmadan yapılan bu tür yorumlar, hem yanıltıcıdır hem de emeğe ve mesleki itibara haksızlık içerir. Eleştiri başka, iftira bambaşka bir şeydir.

Derya

Yorum yapan hanımefendinin Bakirkoyde ki bir kliniğe bir cerraha kılcal damar tedavisi için geldiğine bizzat şahidim. Kendisinin ameliyat öncesi hali gerçekten sonrasından daha iyiydi. Mutsuzluğuna ve maddi manevi sürecine şahidim. Sabredicem dedi sürekli ama her gören net şekilde üzüntü veren halini gözlemleyebiliyordu. Göz altları, yanakları yüzü olmasa daha iyiydi keşke dedirtiyordu. Ben doktor Beyi tanımıyorum. Ama Handan hanim çok kibar bir hanimefendidir. Çok da iyi bir eğtimcidir. Zaten yüzüne bakınca anlaşılıyor. Esasen söylemek istediğim bir kadının yüzüyle ilgili böyle üzücü bir süreç geçirip hüsrana uğraması kolay ve basit bir durum değildir.

Songül
Songül

Merhaba şu an durumu nasip acaba? Resim göremedim

Öncesi sonrası doktor Beyin Instagram hesabından aldım

Dudak Dolgusunda Simetri Sorunu Ve Sorumluluk Alınmaması