Dr. Ahmet Çiçek Seni Zayıflatabilirim Semineri

03 Haziran 2024 22:23

Merhaba dr. Ahmet çiçek'i, Instagram'dan uzun süre takip ettim. Hep olumlu yorumlar vardı sayfasında, bir tane olumsuz yorum görmedim. Zayıflama ile ilgili seminerler yapıyordu. Ben de 3500 TL ödeyerek katıldım. Zayıflama seminerine gittim, stand-up gösterisine mi gittim anlayamadım.

Sürekli anılarından bahsederek 6-7 saati bitirdi. En fazla bir saat sürecek birkaç yöntem gösterdi. Yöntemlerinin hiçbiri bende işe yaramadı. O kadar emin konuşuyordu ki sayfasında, 'seni zayıflatabilirim' diye ama hepsi boş çıktı. Seminerden sonra yorum yaptım, anında sildi ve beni sayfasından engelledi. Zamanım ve param boşa gitti.

profile profile profile

Dr.
Dr.

Hanımefendi Dr. Ahmet Çiçek seminerlerinde kilo vermeye yardımcı olacak ve duygusal açlığı iyileştirecek bir yöntemi öğretiyor. Yöntemi uygulamak kişiye kalan bir şey. Seminere katılanların öğrendiklerini uygulama konusunda zorluk yaşaması mümkün değil. Bunu anlamak için Açım aç! Kitabını 350 TL riske girerek alıp okuyabilir ve kendi kararınızı verebilirsiniz. Bu şahıs seminer sonrası özel ilgi istiyor ve sürekli iletişimde kalmak istiyordu. Egzersizleri beceremediğini söylüyor ve neredeyse semineri baştan sona yeniden ve üstelik mesajla anlatmamızı istiyordu. Doğal olarak bu isteyeni karşılayamadık. Bu site Yolgeçen hanı gibi ve herkesi sorgusuz suçlayabiliyorsunuz ve sizler de kolaylıkla inanıyorsunuz. Site hakkında dava açıldı kararı adalet verecek. Siz ise biraz daha araştırın.

Murat
Murat

Sonuna kadar yanındayız hocam... Hiç olmazsa Ferda Yıldırımla olan programınızı izleseler çok şeyler değişir hayatlarında

Nil
Nil

Yorumunuz çok aydınlatıcı oldu benim için çok teşekkür ederim. 200 km yol gitmeyi düşünmüyordum semineri için. Tesadüf sosyal medya da birisini kötüce eleştirdiğini gördüm yakıştıramadım bir hekime ben de buraya bakayım diye düşündüm iyi ki bakışım. Tekrar teşekkür ederim. Sağ olun var olun.

Elif
Elif

Hiçbir işe yaramıyor inanın. Kaz dağları eğitimine İstanbul seminerine gittim hepsi boş kimse iyileşmedi kimsede işe yaramadı. Zaten seminerde ne anlattıysa kaz dağları eğitiminde de aynısıydi, sok öldüm resmen paralarımız çöpe gitti

Gıdı Liposuction Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Sonuç

28 Mayıs 2025 15:53
Gıdı Liposuction Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Sonuç
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Engin Duruk Pazarlamayla Boşa Giden Param

08 Kasım 2023 04:33