Ayse sonuçtan çok memnun

Doyuyo-Kent Meydanı-KÖTÜ Servis

20 Aralık 2023 22:16

Kent Meydanı Alışveriş Merkezi yemek katındaki ''Doyuyo'' şubesi müşterilerine çok kaba davranıyor. Bu şubede 2. Akşam yemeğimizi yedik ve her ikisinde de aynı sorunu yaşadık. Çalışanlarında ve hizmet kalitesinde ciddi iletişim problemleri var.
Acıya alerjim olduğu için Combo friends menüsündeki acı baharatlı tavuğun baharatsız gelmesini talep ettim. Baharat dökmek zorunda olduklarını bildirdiler. Mutfakla görüşmelerini rica ettim görüşüp bu talebin kabul edilmediğini bildirdiler. Bunun müşteri memnuniyeti açısından kötü bir uygulama olduğunu söyleyip siparişimi verdim. Sabırla beklediğim yemeğim masaya ''küfür eder gibi'' tepsini sert bir tavırla bırakarak 5 karış suratla bırakıldı. Yemek boyunca personelin dik dik bakışlarına ve masaya dik dik bakmaları yetmezmiş gibi kendi aralarında kıkırdamalarına maruz kalarak yemeğimizi yedik. Kovar gibi yemek daha bitmeden masayı toplamaya çalışan bir personel oldu devam ediyoruz kalsın dedik. Bu hareketin üzerine daha fazla oturmayalım diye konuşup zehir olmuş bir akşam yemeği ile işletmeden ayrıldık. Personelin yaşlarının küçüklüğü ve tecrübesizliğine veriyoruz fakat ''Doyuyo'' gibi kurumsal bir firmaya bu şekilde bir durum hiç yakışmıyor. Resmen gözleri bakışları tavırları kıkırdamalarla masamıza tacizde bulundular ve bu durumdan çok rahatsız olduk.

20.12.2023 akşam 20.00-21.30 saatleri arasında yaşanmış bu olayda şubenin en azından kurumsal kimliğine yakışır bir tavır sergilemesini isterdik.
Diğer şubelerinizin hiç birinde yaşamadığımız bu sorunu 2. Kez aynı şekilde bu şubede yaşadığımız için sizin de kurumsal kimliğinize zarar gelmesin diye bildirmek istedik. Global bir firmada yönetici pozisyonunda çalışıyorum ve bu durum gözlemlediğim kadarıyla sizin kurumsal duruşunuza yakışmadığı gibi devam ederse imajınız açısından da oldukça zedeleyici olacaktır.

21 Aralık 2023 09:38 (Şikayetten 11 saat sonra)

İlginize teşekkür ederiz. DOYUYO olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. DOYUYO hakkında her türlü görüş ve sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. DOYUYO Müşteri Hizmetleri

Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
20 Aralık 2023 22:15
"Ulaşıldı, sorunum dinlendi ve yardımcı olundu. Teşekkür ederim"
Doyuyo Kaba Personel Davranışı

20 Aralık 2023 22:16
Onur sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 21:08

Betül