Emre sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Nilüfer Hastanesi Doktor İlgisizliği

Doruk Nilüfer Hastanesi Doktor İlgisizliği
19 Ağustos 2024 23:22

18.08.2024 de eşimin kanaması olduğu için ****** **** doktor hanım ilgilendi. 5 hafta 1 günlük gebe olduğumuzu ve kesenin göründüğünü söyledi. Tedavi başlandı önlem amaçlı. 19.08.2024 de eşimin kanaması olduğu için tekrar hastaneye geldik.

Kontrol muayene için randevu **** ***** verildi. İtici ve karşısında ki hastaya kesinlikle güven vermeyip sinirli bakışları ile tahrik etti. Vajinal muayene anlamsız bu değerde bakmak. Kese değildir o kimyasaldır ama kanamam var şikayetimi söyledim. Çok istiyorsan vajinal bakayım ama anlamsız bakmak. Beta bakalım istersen. Ben dedim kime inanayım dün geldim sağlıklı bir kese denildi. Bugün geldim kese değildir o boştur yanlış görmüştür diyerek hem kendi meslektaşını zan altında bıraktı.

Burada yapılan kesinlikle hoş bir şey değil. Bir daha kesinlikle uğramam.

20 Ağustos 2024 11:44

Bu konuyla ilgili kimsenin çözüm odağında olmadığını fark ettim. Ne bir geri dönüş oldu. Umursanmadığını dile getiriyorum. Kocaman bir özel hastane üstelik yeni olması rağmen böyle sorumsuz insanları güven duygusu vermeyen Dr. Nasıl orada tutuyor. Şaşkınlık içerisindeyim. 2 günlük sitrestin sebebi eşimin düşük yapmasına sebep oldu. İlk önce 5 haftalık gebesiniz diyen Ayşenur hanım, sonra kimyasal gebelik olabilir diyen elif Şahin hanım, burada bir sonuç odağında bulunmayan Doruk Nilüfer şubesi, sizi kınıyorum

25 Ağustos 2024 00:33

Nilüfer Doruk Hastanesi bu konu hakkında çözümsüz güven hissi vermeyen bir hastane benim için parasal değerlendirebilen insan hayatına önem vermeyen maddi bir kurum. Kınıyorum... Tavsiye etmiyorum... Çözüm olarak yardımcı olmadılar.!

02 Mart 2024 10:38
Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 11:52

30 Temmuz 2023 12:55