Ankara Kızılay Dore Müzik Alt Kat Gitar Bölümü Personeli

28 Ocak 2024 21:46

25.01.2024 Perşembe günü, saat 13 civarında Dore Müzik Ankara Kızılay şubesine gittim. Gitar bölümünün olduğu alt kata indim. Gitar bakım onarım tezgahında uzun saçlı, orta yaşlı, erkek bir personel tarafından karşılandım. Prosesör denemek istediğimi belirttim. Personel, prosesörlerin sadece çalışıp çalışmadığının kontrol edilebileceğini, denemelerin yapılamayacağını ifade etti. Konuşmasındaki üslup ve tavrı son derece saygısızca ve hoş olmayan bir şekildeydi. Bu personelin kendini aşırı yetkili gibi gösteren tavırlarını anlamakta güçlük çektim. Oturup başka bir personelin ilgilenmesini bekledim. Diğer personel, kısa saçlı bir erkek personeldi ve gitar bakım onarım tezgahındaki diğer personelin aksine oldukça nazik ve ilgiliydi. Kendisinden memnun kaldım, istediğim ürünü deneyimledim ve mağazadan ayrıldım. Ancak, Dore Müzik Ankara Kızılay şubesinin alt katında, gitar bölümünde, gitar bakım onarım tezgahında çalışan uzun saçlı personel orada bulunduğu sürece, bu mağazadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Alışveriş deneyimim rahatsız ediciydi ve bu nedenle başkalarına da önermiyorum. Alışveriş yapmaya geldiğimizde hoş olmayan bir muamele ile karşılaşmak istemiyoruz. Keşke bu personelin adını öğrenseydim fakat aklıma gelmedi. Aşağıdaki yorumlarda da benimle benzer deneyimleri yaşamış başka müşterilerin olduğunu görmek dikkat çekici. Şikayetlerin herhangi bir sonuç doğurup doğurmadığı konusunda ise şüphelerim var.

31 Ocak 2024 09:17 (Şikayetten 2 gün sonra)

Doremusic Do-re Music Mall Of İstanbul Mağazası Saygısız Tavır

Oguzhan
12 Ağustos 2024 22:46

Dore Müzik'te Gitar Denemesi Hayal Kırıklığı

15 Şubat 2025 12:51
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Doremusic Yanıltıcı Satış Ve İade Sorunu

11 Mart 2024 13:11
Osman sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 18:34
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Doremusic Mooer Ge250 Mağduriyet

Gökhan