Necla sonuçtan memnun

Kdz. Ereğli Domino's Pizzadaki Saygısız Personeller Hk.

30 Eylül 2024 16:34
Necla'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Zonguldak Ereğli şubesinden kendin al indiriminden yararlanarak pizza almaya gittim. Personel ilgisiz. Yardımcı olabilir misiniz dedim, internet gerekiyor dedi. Telefonumu gösterdim. Bilmiyoruz dedi. Buz gibi bir hava esti ortamda. Bulmaya çalışıyorum ilgi yok. 10 dakika kadar bekledim. Sonunda bir yardımcı olur musunuz, ne kadar ilgisizsiniz dedim. ''Biz internet kampanyalarına bakmıyoruz ayrıca hoşgeldiniz dedik ya size'' dediler. Kesinle markaya yakışmayan personeller barındırıyorlar. Tabii ki de pizzayı almadım. Bundan sonrada güvenip alamam. Bu şekilde üslup bilmeyen personelin taşıdığı pizzaya güvenemem.

kdz-eregli-dominos-pizzadaki-saygisiz-personeller-hk-1.docx
30 Eylül 2024 17:27 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Sayın , Necla L. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

01 Ekim 2024 17:15

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Necla

25 Ağustos 2024 20:50
"Teşekkürler"
Mikail sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2024 20:53
"Kaybımız giderildi mahcubiyet dile getirildi sonuç olumlu. Teşekkürler..."
Muhammed sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 20:18
"Merve hanıma tüm süreç boyunca ki yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Sadece kendisi için bu değerlendirmeyi yaptım."