Elif sonuçtan hiç memnun değil

Domino's Pizza Teslim Almadığım Yemeğin Parası İsteniyor!

28 Kasım 2023 14:22

27.11.2023 tarihinde saat 11.45 itibariyle Trendyol GO üzerinden Domino's Pizza'dan iş yerime sipariş verdim. Saat 12.16'da siparişimin teslim edildiğine dair sisteme bilgi girildi fakat saat 12.50 itibariyle siparişim teslim edilmemişti. Şubeyi aradığımda sistemde öyle göründüğü fakat siparişimin yola çıkmadığı söylendi. Saat 12.56'da tekrar şubeyi arayıp gereken sürede teslim etmediklerini söylediğimde bu defa da görevli arkadaş siparişin yola çıktığını söyledi. Teslimat şartları Domino's'un politikalarına uymadığından ve cevaplarının birbiriyle çelişmesinden kaynaklı siparişi iptal etmek istediğimi söyledim. Telefonu kapattıktan sonra da Trendyol GO üzerinden siparişimi iptal ettim. Sonrasında da gelen siparişi kabul etmedim. Bugün de Trendyol tarafından aranıp firmanın para iadesini kabul etmediğine dair bilgilendirildim. Domino's reklamlarında teslimi 30 dakikayı geçen ürünler için para ödemeyeceğimizi söylüyor ki reklamlar sorumluluk ister. Eğer böyle bir garantileri yoksa neden sistemde erkenden teslim edildiğini gösterip müşteriyi yanıltmaya çalışıyorlar? Yemeği teslim almış olsam yine sorun değil ama yemediğim bir şeyin ücretini neden iade etmiyorlar? Bu konuda "Bizlik bir durum yok." deyip kenara çekilen Trendyol GO, siparişimiz sizin garantiniz altında değilse biz neden sizden sipariş veriyoruz?

05 Aralık 2023 03:45

27.11.2023 tarihinde verdiğim fakat yemediğim yemek siparişi için para iadesi talep etmiş, Domino's tarafından hemen aranıp çeşitli vaatlerle şikayetimin çözüme kavuşturulacağı söylenmişti. Domino's bu konuda bana sağlıklı bir çözüm sunmadı. Para iadem yapılmaz ise ürünü teslim almadığımı kamera kaydıyla ispatlayıp suç duyurusunda bulunacağım. Olay para iadesi olmaktan çıktı. Almadığım bir hizmetin parasını benden almaya ne denir varın siz söyleyin.

05 Aralık 2023 03:44

28 Kasım 2023 14:30 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın , Elif A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

28 Kasım 2023 16:08

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Elif
Elif
29 Kasım 2023 00:00

Çok sevgili Domino's müşteri hizmetleri sizinle görüşürken gayet uzlaşmacı yaklaştınız fakat herhangi bir sonuca ulaşamadık. Para iadem yapılmayıp sorunun Trendyol GO'dan kaynaklandığı söylendi. Hesabıma özür mahiyetinde hediye pizza tanımlandığı söylendi fakat o da yok. Yani sizinle ve şube yetkilisiyle görüşmeler yaptık fakat çözüm olmadı.

21 Aralık 2023 19:52
Beytullah sonuçtan memnun

21 Temmuz 2024 15:03
"Arayıp ilgilenen hanımefendiye teşekkür ederim. Restoranla ilgili gerekli yaptırımların yapılacağını iletip özür mahiyetinde bir hediye de tanımlandı."
Mehmet sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 17:33