Feride sonuçtan çok memnun

İade Sürecinde Ulaşılamayan Müşteri Hizmetleri

01 Kasım 2024 13:57
Feride'nin Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede geri dönüş yapan yetkililere teşekkür ediyorum”

Dogo web sitesinden yapmış olduğum alışverişe iade oluşturdum. Ne elimden iade alındı, ne de Sendeo kargo firmasının ne de Dogo firmasının müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum. Dogo web sitesinde müşteri hizmetleri ya da iletişim telefonu bile yok. Sendeo kargo firması için Antalya'da belirlenen adres iade almadığını belirtti.

Feride
Feride
16 Eylül 2025 19:29

Kısa sürede geri dönüş yapan yetkililere teşekkür ediyorum

Berra sonuçtan memnun

18 Ocak 2024 20:09
"Ayakkabı numaranız standart 36 değil. Tasarımınızı gözden geçirmeniz lazım. Nedenlerini aşağıda sıralayacağım üşenmeden. 1. Her yetişkin bireyin ayakkabı numarası 36' dan başlamaz. 35 numara giyen yetişkin bireyler de var. Onları göz ardı ediyorsunuz. 2. 36 Numara çok bol. Kalıbınızı gözden geçirin. Siz gençlere hitap ediyorsunuz. Z Kuşağı rahatlığı sever. Botlarınızın ön kısmındaki bağcık bağlanan yerin ağız kısmı çok açık. Bağcıkları sıkılaştırınca ön tarafta potluk oluyor ve görsel olarak kötü olduğu gibi zamanla potluğun olduğu yerde aşınma ve çizgi olacak. Tasarım sadece görsellik değildir. 3. Bağcıklarınızla 3 bot bağlanır. Hiç mi kontrol etmiyorsunuz bunları mübarekler? 4. Çalıştığınız kargo şirketinin sicili bozuk. Sendeo firması mimlenmiş. Ya kontrolünüzü artırın ya da değiştirin. Benden tavsiye size. Teşekkürler..."
Hulya sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 14:40
"Dogo Store mağazası Sendeo kargo firmasından dolayı yaşadığım mağduriyeti çözdü. Ürünümü teslim ederken indirim kodu gönderdiler. Çok teşekkürler"
Seda sonuçtan memnun

İade Sürecinde Yaşanan Kargo Problemi

11 Haziran 2025 21:28

22 Nisan 2024 14:22
Ümmü sonuçtan memnun

25 Eylül 2023 12:30
"Sorunu çözmek için tarafıma ulaşıp nazik bir şekilde çözüm odaklı konuştuğunuz için teşekkür ederim"