25 Ağustos 2024 13:05

https://dogalmama.net/ adresinden 15.07.2024 tarihinde sipariş ettiğim mamayı 16.08.2024'te paketini açıp köpeğime verdim. İlk gün yedi, daha sonra yemediğini fark ettim. Bugün Doğal Mama ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim, sorunu anlattım. Ücret iadesi veya aynısından göndermek istediler. 10 dakika sonra ben bunu tarihini yanlış gördüm. 8. ayın 15'i sandım, ücret iadesi yapamıyorum gibi yazmaya başladı. Ben biraz üsteleyince, aynı mamadan gönderelim, siz eski mamayı bize iade edin dediler. Ben ise ücret iadesi talebinde bulundum, tekrardan veremeyiz dediler. Buraya da köpeğimin yemediğini ve mamanın tam dolu olduğunun fotoğrafını atıyorum. Buradan alışveriş yapılır mı, artık değerli Şikayetvar kullanıcılarına bırakıyorum.

Tolga
Tolga

Daha önce ben de Doğal Mama dan mama aldım ve köpeğim yemedi geri dönüş yaptım ikiletmediler bile. Sipariş tarihimi kontrol ettiler ve değişim kodu gönderdiler direk. Para iademi de akabinde ilettiler. Ne bir sorun yaşadım ne de direnç gördüm. Üstelik sonradan aldığım yavru da tekrar kendileriyle temasa geçip mama istediğimde de herhangi bir problem yaşamadım neyse ki ikinci köpeğim gayet güzel yiyor (birkaç ithal mamayı yemediği halde) ve gerek tüğ yapısı gerek gelişimi olsun çok memnunum. Keşke insanlar memnun olmadığında yazmak yerine memnunken de memnuniyetlerini yazsalar da böyle firmaların sayısı artsa ülkemizde.

Cemal
Cemal

Sercan Bey bize başvuru tarihiniz 24 Ağustos ve ürününüzü 15 Temmuz da almışsınız. Neredeyse 40 gün sonra herhangi bir gıda maddesini iade edin X bir marka da. Kaldı ki tüm doğal mama ailesi bir hafta içerisinde 3 kg eksiğine kadar iade aldığımızı bilir. Yaklaşık binde beşlik iade oranı olan bir üründe biz de aile üyelerimizi üzmeyiz. Kaldı ki sizin köpeğiniz de daha önce defalarca (11 adet siparişiniz var sistem de) ürünlerimizi tüketmiş bir can. 40 gün bekletilen mamayı yemediyse belli ki bekleme esnasında hesaba katmadığınız bir şey olmuş. Bunu size de izah etmeye çalıştım. Aylık baz da üretim yapılarak her zaman taze ürün sunmaya dikkat eden doğal mama nın kendi deposunda bile o tarihli ürün bulunmazken sizin sorumluluğunuzda 40 gün bekleyen bir ürünü iade almamız mümkün değil. Buradan alışveriş edilir mi demişsiniz? 11 defa mama aldığınıza göre demek ki ediliyormuş. Paramı vermezseniz şikayet var a yorum yazarım diye tehdit etmiştiniz. Bunu belirtmeyi unutmuşsunuz.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gelen Mama ve İade Sorunu

04 Ekim 2024 15:43
Yanlış Gelen Mama ve İade Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Çukurova Pet Yanıltıcı Stok Güncellemeleri Ve Fiyat Artışı

09 Ekim 2024 13:53

Vitamnatural.com Sipariş Verdim, Ne Ürün Geldi Ne Para İadesi!

10 Eylül 2024 13:32
Vitamnatural.com Sipariş Verdim, Ne Ürün Geldi Ne Para İadesi!