Sağlık Sigortası Yenileme ve Limit Sorunları

04 Aralık 2024 17:30

Merhaba
Doğa Sigorta'dan 19.12.2018 tarihinden bu yana tamamlayıcı sağlık sigortalısıyım. Ayrıca 19.12.2021 tarihinde ömür boyu yenileme garantimi de almış bulunmaktayım.
Poliçe özel şartlar gereği poliçe döneminde oluşan rahatsızlıklar poliçe başlangıç tarihinden önceye dayanmıyorsa poliçe dahilindedir. Fakat Doğa Sigorta ömür boyu yenilene garantisi hakkını almama rağmen 05.04.2024 tarihinde almış olduğum tedaviyi risk olarak değerlendirip teklifimde 20.000₺ ek limit şartı ile teklifini iletmiştir. Biz neden sağlık sigortası yaptırıyoruz
Genel sağlık sigortası şartları gereği ömür boyu yenileme garantisi Hakkı kazanmışken sigortalılık süresi içerisinde var olan rahatsızlıklarıma konulan limitlerin kaldırılması aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.
Doğa Sigorta müşteri hizmetlerini aradığımda acente üzerinden ilerlemem gerektiğini söylediler ancak bir sonuç alamıyorum. Bu şekilde
Kimse Doğa Sigorta dan sağlık poliçesi yaptırmasın.

I*** Ş****
0 53*********99

04 Aralık 2024 17:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

05 Aralık 2024 15:12

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 17:04
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 21:32
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 10:03

Aktif Poliçeme Rağmen Hastanede Provizyon Reddiyle Mağdur Edildim

04 Ekim 2025 11:11
Emel sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 10:21
saglik-sigortasi-yenilemesinde-asiri-fiyat-artisi-ve-cozum-sunulmamasi-1.jpg