27 Aralık 2024 10:20

15 2209923 0001 dosya numarası Doğa Sigorta'ya bir talep oluşturdum. Trafikte dururken doğa sigortalı bir araç, sıfır yeni aracımıza vurdu. %100 karşı tarafın hatalı olduğu sabit. Serviste gereken işlemleri yaptırdık ve değer kaybı için Doğa Sigorta'ya gerekli tüm evrakları gönderdik. Ödenmesi gereken tutar 10615.76 TL olması gerekirken Doğa Sigorta, sahibinden.com'u araştırıp 5061,25 TL piyasa şartlarına göre ödeme yapılacağını iletti. Benim hasar kaybım 10615.76 TL'dir. Ben aracımı serviste yaptırdım. Parçayı da orijinal olarak servisten karşıladım. Sahibinden.com araştırılarak böyle bir fiyat verilmesi yasal olarak da uygun değildir. Hem karşı tarafa hukuki olarak gerekenleri yaptırmakla birlikte bu değer kaybını eksik yatırdıkları için Doğa Sigorta'ya da ayrıca dava açacağım. Kimsenin böyle bir kötü sigorta şirketi ile çalışmaması gerekmektedir.

27 Aralık 2024 10:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

30 Aralık 2024 10:50

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

31 Aralık 2024 02:09

Tarafımıza yapılan cevabı kabul etmiyorum ve yasal olarak tüm haklarımı aramaya devam edeceğim. Benim değer kaybımın yarısını vereceğinizi söylüyoruz. Mahkemede gecikme faizi ile bu tutarın tamamını alacağım.

03 Ocak 2025 13:44

03 Ocak 2025 14:34

Telefonda da bahsettiğim gibi yasal süreç başlatıyorum.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2025 17:00
Değer Kaybı Mağduriyeti Ve Cevapsızlık: Doğa Sigorta Ek Ödeme Talebim
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:58

08 Mayıs 2025 11:08