Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Sigorta Sigorta Kapsamı Ve Ameliyat Onayı Sorunları

20 Ağustos 2024 17:09

Eşim Ç**** G***** Doğa sigortasında sigorta yapmadan önce görüştüğü yetkili e- nabızda tanımlanmış bir hastalığı varsa onu karşılamayacağını bunun dışında tanımlanmamış her hastalığı karşılayacağını beyan etmesi üzerine de oğlumun e nabzına baktığında hiçbir tanımlanmış hastalığını görmedi ve sigorta yaptı. Aylar sonra oğlumdaki, şikayetler sonrası Özel Gaziantep Liv hastanesinde kulak burun boğaz doktoruna gittiğimde oğluma bademcik ve geniz Eti ameliyatı yapılması gerektiğini söyledi. Sigorta bizden 8 adet epikriz raporu istedi. Epikriz raporlarını doğa sigortasına ilettik. Fakat sigorta red cevabı veriyor. Doktorumuz da e nabıza baktı ve daha önceki hastane raporlarına baktı sigortanın onaylamasında engel bir durumun olmadığını kabul etmeleri gerektiğini söyledi. Sigortanın onaylamasını istiyorum. Tanımlanmış bir hastalığı olmadığı halde neden onay verilmiyor? Okullar açılmadan önce ameliyatı halledip çocuğumun eğitim ve öğretim hayatının sekteye uğramasını istemiyorum. Bu konuda bize acilen olumlu dönüş yapmalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum. Epikriz raporları ektedir.

20 Ağustos 2024 17:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

21 Ağustos 2024 16:00

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

22 Ağustos 2024 20:58

Neden red cevabı aldığımıza dair raporunuz varsa [email protected] Gmail adresine gönderebilir misiniz? Ona göre neden red cevabı aldığımızı bilelim. Çünkü elimizdeki raporları KBB doktorlarına gösterdiğimiz zaman red olunacak herhangi bir durum yok diyorlar. Biz de sizin raporlarını İnceler ona göre gerçekliği anlarız.

06 Eylül 2024 09:25

06 Eylül 2024 12:54

Biz hakkımızı helal etmiyoruz. Tüm planlarımızı buna göre yapmıştık. Çocuğumun ameliyatı ertelenmek zorunda kaldı. Okuldan önce yapmamız gerekirdi. Şimdi ara tatilde yapmak zorundayız. Sigorta diyorsunuz ama kılı kırk yarıyorsunuz.

14 Ağustos 2024 12:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 16:49

15 Eylül 2023 12:25
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 13:26
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 12:33