Ayşem sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Doğa Koleji'nde Kitap Ücreti Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

25 Temmuz 2024 11:11

İzmir Doğa Koleji Mavişehir 1 Kampüsüne bu yıl 9. Sınıf için Mayıs ayında kayıt yaptırdık. Kitap alımı için 7 Temmuz' a kadar %15 indirim kampanyası yapılmış ve bu SMS ile bildirilmiş. SMS kullanmayan biri olarak bildirimlerim bile kapalı olduğu için tesadüfen yeni bilgim oldu. Kayıt aşamasında sadece SMS ile bilgilendirme yapıldığı bilgisi verilmediği için; ki bu çok önemli bir nokta; her konuda resmi iletişim kanalı olan e-mail ile bilgilendirme yapılacağını düşünmüştüm. Okulu ve veli hattını aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olamayacakları, kampanyanın bittiği söylendi. Çok üzücü bir durum, hiç iyi bir başlangıç yapmadık. 33.000TL yerine 38.800TL kitap ücreti ödeyeceğiz. Zaten oldukça şişirilmiş olan rakamlar bu tarz ticarethane yaklaşımlarıyla daha da can sıkıcı bir hal alıyor. Kitap bir eğitim aracıdır. 20 gün önce ödeyenle ödemeyen arasında hangi gerekçe ile 6000TL fark olabilir? Büyük kurumlar günümüz ekonomisini fırsata çevirme peşinde maalesef. Sadece Doğa Koleji de değil, 50.000TL kitap ücreti belirleyen kolej var. Toplasanız içerik 30-35 parçayı geçmez. Her bir kitap 1400TL olabilir mi? Nasıl bir maliyet ve kar hesabı bu anlayabilmiş değilim. Bu kadar kazanç elde ederken sorun yaşamış olan veliye yaklaşım kesin kurallar ile 'kampanya bitti' cevabı olmamalı. Siz Kolej de olsanız nihayetinde bir eğitim kurumusunuz. Keyfi bir gecikme değil yaşanan, kurumunuzdan kaynaklanan iletişim bilgilendirme eksikliği nedeniyle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Lütfen 'şikayetiniz ilgili departmana iletilmiştir' cevabı vermeyin. Şikayetimin doğrudan yönetim kuruluna iletilmesini ve konu ile ilgili tarafıma bilgilendirme yapılmasını talep ediyorum.

Ufuk sonuçtan çok memnun

Ufuk
22 Ağustos 2024 21:42
"Bugün kitaplar teslim edildi. Teşekkürler"
Doğa Koleji Eğitim Kurumları Eğitim Kurumunda Yaşanan Sorunlar
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
02 Ekim 2023 17:59

Nurbanu
15 Eylül 2023 12:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde Kitap Seti Ücretlerine Fahiş Zam Ve Bilgilendirme Eksikliği

Ömer
11 Ağustos 21:37
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
19 Ekim 2024 01:15