Doğa Koleji Haksız Kitap Zammı

Doğa Koleji Haksız Kitap Zammı
08 Temmuz 2024 22:33

Kızımızı Doğa Koleji Ankara Batıkent Kampüsü lise 2. Sınıfa yazdırdık. Muhasebe sorumlusu B**** hanım tarafından kitap parası olarak 07 Temmuz 2024 tarihine kadar 34.000 TL ödememiz istendi. Kredi kartlarımızın hesap kesim tarihi olan 06.07.2024 tarihinde kredi kartı limit durumumuzu ayarlayıp 07.07.2024 tarihinde okula gittik ancak okul kapalıydı ve ödemeyi yapamadık. Ertesi gün telefonla arayıp kitap parasını ödemek istediğimizi söylediğimizde indirim kampanyasının bittiğini ve kitap fiyatının 38.000 TL olduğu bildirildi. Bir günde döviz kurumu arttı, kiralar mı yükseldi ya da asgari ücrete mi zam geldi? Bu anlamsız ve haksız fiyat artışının sebebi nedir? Sözüm ona indirim vardı bu normal fiyatı söylemi ile haksız yere fiş fiyat artışı yapan okul yönetimini kınıyorum. Bu ödemeyi yapmayacağım, kanuni haklarımı kullanacağım, ilgili mercilere sizi şikayet edeceğim.

09 Temmuz 2024 09:54 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın İlker M. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Yücel
Yücel

Aynı durum bende de var. Eğer indirim yapamayız derlerse kitapları almayacağım. Böyle bir haksızlığı kabul etmiyorum. Herkesin 3 günde aksiyon almasını bekleyemezsiniz. Makul süre tanınması gerekir. Doğa Koleji gibi kurumsal bir firmanın bu şekilde işlem yapması çok düşündürücü!

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde Kitap Seti Ücretlerine Fahiş Zam Ve Bilgilendirme Eksikliği

11 Ağustos 2025 21:37