Akay sonuçtan hiç memnun değil

Binsat Holding & Doğa Koleji İş Birliği

19 Ağustos 2023 13:52

Bugün açıklanan servis ücretleriyle Çayyolu Doğa Kampüsü için Binsat firması tarafından bize yaklaşık 55 bin tl servis ücreti talep edildi. Son derece rahatsız edici ve kandırılmış hissediyorum kendimi ;. Hangi akılla ve neye göre böyle bir fiyat belirlenebilir? Akılla izahı olmayan bu fiyat politikası ve ücretinin değiştirilmesini istiyorum.
Doğa Koleji ile anlaşmalı taşıma şirketi Binsat Holding bağlısı taşıma şirketi, bu sene okul taşıma servis ücretlerine %100 zam yapması yanında ödemeyi erken toplu olarak alıyorlar ancak bankalar ile maalesef taksit için anlaşma yapmıyorlar. Banka taksit yapmak isterseniz ayrıca vade farkı uyguluyorlar. Elini veren kolunu kaptırma durumu başka bir şey değil. Doga koleji@ de buna izin veriyor. Büyük ihtimal çocuğumu okuldan alacağım.

21 Ağustos 2023 09:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Akay E. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Akay
Akay
21 Ağustos 2023 10:52

Şu anda yurt dışındayım ilgililer WhatsApp üzerinden ulaşsın. Ayrıca servis ücretini istemeye istemeye yatırmak ve mevcut şartlarımı ve başka şekilde bir meblağı bularak ödemek zorunda kaldım. Biz maaşlı çalışanlarız, maden böyle bir fiyat politikası yapacaktınız, Servis ve kitap fiyatlarına bu kadar fahiş yapıp nasıl bu insanlar ödeyecek diye taksit niye düşünmüyorsunuz. Aylara bölelim dedik oradan da faiz koyup olduğundan fazla rakamlar talep ettiniz. Benim bildiğim servis ücreti aylık alınır, siz vermediğiniz hizmeti okul başlamadan 1 ay önce alıyorsunuz. Yıllık ödeme yaptım fatura talebi yaptım ama binsat 3 aylık fatura kesiyor Muş, o zaman 3 aylık ödeme alsın, yıllık kesemiyorsa faturayı burada da usulsüzlük var bu durum okulunuza olan güvenimi sarstı.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Sözleşme Belgelerinin Teslim Edilmemesi Ve Ücret Manipülasyonu

02 Nisan 11:28
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde Erken Kayıt Ücretlerinde Adaletsizlik Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

11 Eylül 2025 13:37

Doğa Koleji Kitap Ücretine Yüzde 82 Zam Aileleri Zorluyor

25 Ağustos 2025 10:39

Kitap Ücretlerine Fahiş Zam Velileri Mağdur Ediyor

03 Eylül 2025 23:52
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Kitap Fiyatlarına Yapılan Yüksek Zam Velileri Şaşırttı

03 Temmuz 2025 14:01