Doç. Dr. Mustafa Suphi Elbistanlı Başarısız Operasyonun Hatasını Kabul Etmiyor

18 Nisan 2024 14:01

Yaklaşık bir yıl önce kendisine burun ameliyatı oldum. Hasta ile iletişimi çok kötü. Hasta psikolojisinden hiç anlamayan, ameliyat öncesi hastaya hiçbir bilgi vermeyen, sonrasında gerekli takibi yapmayan, asistanlarının yönetimine terk edildiğiniz, yaklaşık dört-beş saat süren ve başarısız olduğunu düşündüğüm burun ameliyatının sorumluluğunu almayıp, ücretsiz bir revizyon yapabileceğini söyleyen bir doktordur. Zorunlu bir sağlık problemi yoksa - ki ben nefes alma güçlüğü çekiyordum.

Yeliz
Yeliz

Dediğiniz her şeye katılıyorum. Maalesef ki bende o mağdurlardan biriyim. Bu doktora ameliyat olmak kocaman bir hayal kırıklığı. Ben beğenmediğimi söylediğim ( ondan kaynaklı hatalar vardı ) zaman benden para istedi hem de ilk ameliyat olurken verdiğim paradan 1000 TL fazlasını istedi. Size ücretsiz revizyon sunulmuş başka şikayette bulunan hastadan da ücret talep etmemiş benden neden istedi anlamadım. Para istemesinin dışında kendini küçük ceylan gibi mi yapacaksın ve bana öyle fotoğraflar gösterdi ki kim olsa o ikinci ameliyatı olmazdı. İkinci ameliyatında böyle sorunla karşılaşabilirsin dedi. Vs vs vs. Ve sonra anladım ki beni inandırmak için burnunda çok büyük problemleri olan kişilerin fotolarını gösterdi ve bana o kdr çok şey söyledi ki caymam için. Asla helal etmiyorum verdiğim parayı. Hak etmedi çünkü.

Gularas
Gularas

Doç. Dr. Mustafa Suphi Elbistanlı ya muayene oldum. Bu şikayetten de bahsettim. Bütün hasta listesine baktı. Asuman diye bir hastası yok. Kendisi gayet ilgili. Her ameliyata garanti verilemeyeceğini, Zaten %5 ihtimalle başarısız olabileceğini ve bu durumda revizyon ameliyatı yapacağını ön görüşmede mutlaka söylüyor. Zaten para iadesi taahhüdü veren bir cerrah görmedim ben. Ne söz verdiyse onun arkasında duran bir doktor imajı verdi. Eskisinden daha kötü olduğunun kriteri ne? Öncesi sonrası fotoğraflarınızı koysanız da görsek... Bu şekilde sadece karalama amaçlı yaptığınız hissediliyor.

Dr. Emin Toprak 2020'den 2024'e  Burun Ameliyatı Süreci

03 Mart 2024 06:41
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ekrem Keskin Ameliyat Sonrası Deneyimim

04 Temmuz 2023 14:44