Diyet Kapımda Konya İhmalkarlıkları, Lezzetsiz Yemekler

22 Aralık 2023 23:52

Konya'dan bir aylık diyet paketi satın aldım. Bir hafta sonra diyetisyen kontrolüne gittim ve bana detoks paketlerini de ekleyeceklerini belirttiler. Yirmi gün sonra yemeklerden sıkıldığımı ve detoks yapmak istediğimi ilettim, bu talebim kabul edildi. İlk detoks paketi zamanında ve sorunsuz bir şekilde ulaştı. Ancak ikinci detoks paketini zamanında göndermediler ve perşembe günü ulaştırdıklarında, üç günlük bir paketin pazar günü nasıl kullanılacağını sorguladım ve kabul etmedim. Bunun üzerine bir sonraki pazartesi günü göndermek üzere söz verdiler fakat paket ulaşmadı. Salı günü de gelmeyince, çarşamba günü elime geçtiğinde detoksa başladım. Ertesi gün normal yemek paketi geldi ve bu dördüncü hata oldu, bu durumdan rahatsızlık duydum ve daha önce bilgilendirilmediğimi fark ettim. Durumu dile getirdiğimde, detoks paketinin programda olmadığını ve bana jest olarak gönderildiği belirtildi. Ayrıca sosyal medya üzerinden engellendim. Yemeklerin tadının aynı olduğunu, aynı baharatın kullanıldığını ve omletlere karbonat eklendiğini belirtmek zorundayım. Bu durumlar dışında, sürekli yanlış paket gönderimi ve iletişim eksikliği yaşadım. Maalesef paramın boşa gittiğini düşünüyorum ve bu deneyimimden ötürü memnun kalmadım.

profile profile

24 Haziran 2023 12:43
Diyet Kapımda Mersin, Program Hatası Eksik Ürün Ve Kalitesiz Öğün
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Lincoline Diyet Programında Vaat Edilenler Gerçekleşmedi Mağdur Oldum

09 Mayıs 2025 17:33
Simay sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 12:34

28 Eylül 2023 16:58
Diyet Kapımda Peşin Ödeme İle Paket Satın Aldım Ama Mağdur Ettiler
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Diyet Kapımda Profesyonellikten Uzak Antalya Şubesi

04 Ağustos 2023 18:44