Semih
11 Mayıs 2024 16:12

Aralık 2023 tarihinde Divanev Lüleburgaz mağazasından satın aldığım Talin TV ünitesi, 3 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'daki evime teslim edildi. Ancak montaj sırasında Horoz Lojistik ekipleri tarafından camlı modülün ledli rafı zarar gördü ve bu konuda tutanak tutularak sorunun 1 ay içinde (tahmini 3 Mart 2024) çözüleceği belirtildi. Ayrıca ürün teslim edildiği akşam, TV ünitesinin tablasında büyük çizikler ve duvar rafı ünitelerinde çıkmayan izler fark ettik. Bu durumu satın aldığımız mağazaya bildirdik ancak mağaza bizi müşteri hizmetlerine, müşteri hizmetleri ise İstanbul bölge müdürlüğüne yönlendirdi. Bölge müdürlüğü ise bizi tekrar mağazaya yönlendirdi. Müşteri hizmetleri ve bölge müdürlüğü ile yapılan uzun görüşmeler sonucunda, evime defalarca destek ekipleri geldi. Destek ekipleri, ledli rafın tutanakla kaydedildiği için değiştirileceğini; duvar raflarının fabrika üretimi sırasında kaplama hatası olduğu için değiştirileceğini; TV sehpasındaki çizik için ise üst tablanın değiştirileceğini belirtti. Bu bilgiler hem mağaza hem de yetkili mercilere bildirildi. 3 hafta önce ledli rafın değişimi için gelen ekip, pakette eksik parça olduğu gerekçesiyle değişimi gerçekleştiremedi. 6 Mayıs'ta müşteri hizmetlerine şikayetimi ilettim ve en kısa sürede bilgi verileceği söylendi ancak neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen herhangi bir gelişme ya da bilgi alamadım. 1 ay sonra düğünüm var ve tüm mobilyaları yeni aldım. Benzer sorunları diğer firmalarda da yaşadım ancak onlar söz verdikleri tarihlerde gelerek eksik ya da hatalı ürünlerin değişimini yaptılar ve şu anda ürünlerini hatasız ve sorunsuz kullanıyorum. Divanev Lüleburgaz mağazası, Horoz Lojistik, Gebze'deki fabrika ve yaşadığım bu sorunlar karşısında yardım ya da çözüm alamadığım için Divanev müşteri hizmetleri ve İstanbul bölge müdürlüğünden son derece rahatsızım. Peşin ödeme yaptığım ürünlerin düğünümden önce (28 Haziran 2024) acilen yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Bilgilerinize sunarım.

15 Mayıs 2024 15:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 12:56
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Koltuk Takımı Hatalı Çıktı, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Melda
06 Kasım 2025 11:51

Divanev'den Aldığım Mobilyalarda Sürekli Eksik Ve Kusurlu Teslimat, 6 Ay Boyunca Çözümsüzlük Ve Mağduriyet

11 Eylül 2025 15:08
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
27 Kasım 2023 21:26
divanev-mobilya-teslimatinin-gec-bozuk-parcanin-gelmemesi-5.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Eylül 2023 12:54