Divan Hotels SPA İade Talebi

Divan Hotels SPA İade Talebi
30 Aralık 2023 22:21

Divan Gayrettepe SPA'dan masaj satın almıştım. Açıkçası iki seçenek arasında kalıp isme güvenerek Divan Hotels'i seçmiştim keşke seçmeseydim. Öncelikle alan çok küçük ve temiz değildi tuvalet duşa soyunma odasında bulunan duşlar temiz değildi duşa kabinin içinde paspas ipi sökülmüş halde yerde duruyordu havlular çok kötü kokuyordu.

Masaj alanı kutu gibi bir yer ve masaja odaklanmak imkansızdı sebebi ise siz masaj için uzandığınızda eğer ortak kullanım alanında birileri duşa girerse ya da aralarında sohbet ederse masaj size zehir oluyor. Sesten asla odaklanmıyorsunuz keyfinize masajı yardı bölüp gidip kulaklığımı aldım ki müzik dinleyeyim o su sesini duymayayım diye. Islak kullanım alanında sauna ve buhar odası dışında bir şey yoktu ve buhar odası kapalıydı kullanamadık bu tarz bilgilerin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum rezervasyon sırasında.

Paramın iadesini talep ediyorum arkadaşımla birlikte gelmiştim ona güzel bir keyif hediye etmek istemiştim ama pişman oldum. Masaj yapan kişi de kibar biriydi ama tellak gibi masaj yaptı diyebilirim kolu ve dirseği ile masaj yaptı. Divan Hotels pişmanlık oldu benim için.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Ramada Hotel Ataköy Personelinin Saygısızca Davranışı

10 Eylül 2023 15:54

14 Ekim 2024 18:37
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 00:43
Divan Hotels Divan Bursa Tam Bir Fiyasko