İbrahim sonuçtan çok memnun

Dio Gomez Hasarlı Ürün Satışları
İbrahim
11 Şubat 2024 17:24

Merhabalar,
Dio Gomez Ceylan Karavil AVM şubesinden almış olduğum ürün bir kadın botu idi.
Ürünü,
3 gün sonra yağmurlu havada sağ tekinin su çekmesi nedenli kullanamadık.
Mağazaya konu ile ilgili başvurduğumuzda su çekmeye karşı garantilerinin olmadığını söylediler.
Ürünün su geçirdiğini alınan ürünün bot olduğunu kışın giyilebileceğini, çok basit Bisu birikintisinde bile suyu kaçırdığını söylememize rağmen tek söyledikleri şey su geçirmeye karşı garantilerinin olmadığını söylemeleriydi.
Ayakkabıyı yoğun ısrarlarımız sonrası fabrikaya göndereceklerini söylediler.
1 ay sonra (tam 1 ay) ayakkabının geldiğini ancak sadece sağ tekinde problem olması nedeni ile fabrikanın işlem yapmadığını ve su itici sprey ile kullanabileceğimiz belirttiler.
Ayakkabıyı teslim aldığımızda her iki çiftinde altında da göndermeden önceki toz ve iz durumları aynı idi.
Ayakkabının durumundan da anlaşıldığı üzere hiçbir işlem yapılmamıştı.
Ayakkabının fabrikaya gönderildiğinden de emin değilim.
Ayakkabıyı aldığım günün akşamı gündüz teslim eden yetkili den başka biri arayıp ayakkabının her iki çiftinin de tabanlarının değiştiğini belirtmesi üzerine ayakkabılar ile birlikte tekrar mağazaya gittim.
Ayakkabılarda herhangi bir işlem yapılmamış olması ile birlikte teslim edildikten sonra ayakkabıların giyilmiş olup olmadığını sordular.
Ayakkabıların giyilmediğini söylememe rağmen bir üstüne yalancı muamelesi gösterdiler.
Müşteri diyalogları oldukça kötü ve yaklaşım tarzları tamamen profesyonellikten uzak ve iş takipleri olmayan bir mağaza.
Fabrikadan gelen ayakkabının kontrolünü yapmadan müşteriyi arayıp tekrar mağazaya gelmeye sebebiyet verecek kadar acemi bir işletme.
Konu ile ilgili tüketici heyetine başvuracağımı ve mağazadan haberdar olup mağdur olmamanız adına sizlerle paylaşmak istedim.
Hiçbir özür kelimesi sarf etme gereğinde bile bulunmadıkları da ayrıca not olarak kalsın

Rukyete
Rukyete

Aynı sorunu bende yaşadım. Aynı sorun aynı yol ve aynı söylemler. Bir daha oradan ne ürün alırım ne tavsiye ederim. Gelen indirim mesajlarını direk siler ürünü açıp bakmam bile. Benim için mağaza ürünler artık güvenilir değil.

Büşra
10 Nisan 2025 00:19
Ayakkabı Alışverişinde Hayal Kırıklığı Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Semih sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 10:36

15 Eylül 2024 19:36