Serhat sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2023 12:14

Dimes meyve suyu içerisinden beyaz tortu gibi yabancı bir şeyler çıkmıştır. Bayram soframızı ve çocuklarımız mahvoldu. Ne Koyuyorsunuz buna arkadaş ağzımıza geldi ve kusuyorduk resmen. %100 karışık olacak bir de bu meyve suyu şikayetçiyim derhal incelensin

24 Nisan 2023 13:08 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Dimes Müşteri Hizmetleri ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz. Tüm verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında güvencemiz altındadır.

03 Mayıs 2023 13:05

Hala almaya gelmediniz?

12 Mayıs 2023 01:05

Maşallah aldılar hemen analiz edildi laboratuvarlarında.! Nasıl hemen edildiyse artık, açıklık varmış kutu da ondan mış inandık mı hayır hoşça kal Dimes

Hâlâ meyve suyu diye içen var mı Tatlandırıcıli renklendiricili (f) Kavanoz da kendiniz yapın Vişneleri alın kavanoza 3/1 doldurup Kaynatın Mis gibi meyve suyu

Şeyma sonuçtan çok memnun

23 Ocak 16:18
"Telafilerinden dolayı teşekkür ediyorum gereken açıklamayla sorunun kendilerinden kaynaklı olmadığını ispat ettiler gereken açıklamayla birlikte telafileri için de çok teşekkür ediyorum 🙏"
bozulmus-meyve-suyu-cocuklarda-karin-agrisi-ve-ishal-yaratiyor-3.jpg
Bahar sonuçtan çok memnun

20 Mart 2025 12:27
"Destekleri için tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."
Dimes Meyve Suyunda Bozuk Ürün Sorunu