19 Mayıs 2024 17:07

Arnavutköy'de bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezi'nden satın almadığım hizmetin, 8 seanslık tüm vücut lazer paketi bedelini kredi kartımla tek çekim olarak 9 Mayıs Perşembe günü ödedim. Ertesi gün için randevu alarak 10 Mayıs Cuma günü merkeze gittim; ancak 1 saat 35 dakika beklememe rağmen işleme alınmadım. Bu süre zarfında şube çalışanlarının, danışanların önünde uygunsuz bir şekilde şakalaştıklarına şahit oldum. Cihazların birinin arızalı olduğunu öğrenince bekletilme sebebimi anladım. Yanımda bekleyen bir diğer danışan, cihazların uzun süredir çalışmadığını ve ücret iadesi alamadığı için mecburen geldiğini söyledi. Kendisi her ziyaretinde en az bir saat bekletildiğini de belirtti. Bu durum üzerine, danışmadaki çalışanla ücret iademi konuştum. İade talebim ısrarla reddedildi. Daha sonra şube yetkilisi K**** A****** K****'in yetkili olduğunu öğrendim ve yan odayı arayarak durumu anlattım. Yan odanın yalıtımsız olması sebebiyle K**** Hanım'ın konuşmalarını duydum ve kendisi de ücret iadesi yapamayacaklarını belirtti. Yüz yüze görüşme talebim üzerine, danışma telefondan para iadesi yapacaklarını söyledi. Ancak bu sözlerine rağmen 10 gün geçmesine rağmen hala ücret iademi alamadım. Gerekli kurumlara başvuru yapacağımı belirtmek isterim.

Aynur
Aynur
21 Mayıs 2024 11:40

İşlem görmediğim paketin 4500 TL tutarında aldığınız ödeme iadesini bekliyorum hala tarafıma iade yapılmadı

22 Ocak 2024 12:10

Lazer Epilasyon Seansları Ve İade Sorunu

03 Şubat 2025 14:05
Sude sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 20:19
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 18:31