Merve sonuçtan çok memnun

Hayal Kırıklığı Yaratan Hizmet Deneyimi

29 Ekim 2024 20:23
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Yardımlarınız için teşekkürler mağduriyetimi gidermek için gerekenler yapıldı :)”

Dila Sayan Etlik şubesine bölgesel zayıflama için gittim. Beni paket almaya çok tatlı bir bayan ikna etti. Eğer sonuç alamazsam bana oranı iade edeceklerini söyledi. Hatta kıl tekniği için de görüştük, bana kampanya var, kapora bırakın, iptal etmek isterseniz paranızı iade ederiz ama kontenjan dolmasın, kaçırmayın dedi. Onu da bıraktım. Daha sonra seanslara başladım, 5 seans gittim, 1 cm bile incelme göremedim. Bana vücudumdan kaynaklı olduğunu söylediler ama 2 yıl önce gittiğim bölgesel zayıflamada her seans incelme sonucu alıyordum. 5 seans sonra kalan seanslarıma girmek istemediğimi, sonuç alamadığımı ve oran iadesini istedim. Bana maalesef yapamayız dediler. Seansları tamamlamadınız dediler. Yüz yüze görüşmeye gittim, seansları tamamlasam bile 5 seans sonra bıraktığım için zaman girdi araya, iade edemeyiz dediler. Kıl tekniğinden ilk hafta vazgeçmeme rağmen yaklaşık 5 ay oldu. Kaporamı geri ödemediler. Başka işlem almaya zorladılar. Tamamen cebinizden çıkan bedava para. Hiçbir faydası yok, kurumsalız diyor, insanları tatlı dil ve vaatlerle yanıltıp paralarını alıyorlar.

29 Ekim 2024 21:16 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhabalar, Öncelikle yaşadığınız mağduriyet için Dila Sayan ailesi olarak özür dileriz. Şikayetinizi gidermek adına gün içerisinde şube yöneticimiz sizin ile iletişime geçecektir.

Merve
Merve