Dijital Dükkanım Sözleşme İhlali Ve Hizmet Eksikliği

20 Eylül 2024 22:07

Geçtiğimiz yıl içerisinde kendilerinden sosyal medya, patent ve web sitesi ile ilgili anlaşma yaptık. Sonrasında M**** isimli şahıs, kadın girişimci KOSGEB desteği olacak dijital olarak işlem yaptırdığınızda biz gerekli işlemleri yapacağız diyerek yüklü miktarda para aldı fakat sonrasında hiçbir işlem yapılmadı. Bu dile getirildiğinde ise sözleşmeyi feshedeceğiz diyerek 2 ay önce esip gürledi fakat ne sözleşme iptali geldi ne de şahıs almış olduğu paraları geri ödedi.

08 Ekim 2024 14:08 (Şikayetten 17 gün sonra)
Öznur
Öznur
08 Ekim 2024 14:19

Elimize fesih ile ilgili hiçbir belge (sözde avukatınız tarafından mailimize iletileceği konusunda bilgi verdiğiniz ) geçmemiştir yaklaşık 3 aydır size ulaşmaya çalışıp dönüş bekliyoruz. Sözleşmede belirttiğiniz Marka Tescil 6 ayda yapılmamış olup, kendimiz başvurmak durumunda kaldık ve hallettik. Sosyal medya konusunda 4 ay sonra karşılıklı fesih olması gerekirken sonradan çek olarak ödediğimiz 80000 TL için hiçbir yayın tarafınızdan yapılmadı. Her ne kadar KOSGEB e topu atıp sorumluluktan kaçmaya çalışsanız da takip yapması gereken sizdiniz. Henüz fesih edilmemişken kurduğunuz WhatsApp' takip gurubundan ilk çıkan ve telefonlarımıza ısrarla tersleyerek konuşan ve bakmayan sizdiniz. Hala da altını çizerek söylüyoruz bize kesinlikle fesih hakkında bir evrak bir para ödenmedi ve gelmedi. Dijital dükkanım ile çalışmak kesinlikle bir pişmanlıktır. Fotoğrafta da göründüğü üzere Marka tescil bölümü işaretlemiş olarak görünüp kesinlikle yapılmamıştır

23 Nisan 2025 13:05

13 Haziran 2025 10:18

Hosting.com.tr Domain İptali Sonrası İade Sorunu

29 Ocak 2025 12:49
Erol sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 10:54

02 Ocak 2024 12:15