20 Nisan 2024 08:15

Digiturk 0850 484 2166 ve 08504842218 numaralardan arandım. Halihazırda Ağustos'ta bitecek olan üyeliğim mevcut. Bana yeni kampanyadan yararlanarak 12 ay boyunca 2508 TL'ye full paket kapsamında bütün lig maçları ve sinema kanallarını izleyebileceğim söylendi. Ancak yeni lig maçını izlemek istediğimde, kanalın paket dışı olduğunu belirten bir yazıyla karşılaştım. Digiturk müşteri hizmetlerini aradığımda, üyeliğimin taraftar paketi olduğunu ve kendi takımım dışında maç izleyemeyeceğimi belirttiler. Durumu kontrol ettiğimde, eski üyeliğimin de açık olduğunu ve orada full paketle her maçı izleyebildiğimi öğrendim. Karttan çekilen tutarı kontrol ettiğimde 2527.79 TL çekildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum, ancak nasıl bir geri dönüş yapılacağını bilmiyorum. Mağduriyetimin giderilip giderilmeyeceği veya cayma bedeli adı altında bir kesinti yapılıp yapılmayacağı konusunda endişelerim var. İptal etmek istediğimde cayma bedelinin kesileceği söylendi. Bayiden yapıldığı söyleniyor; eğer böyle bir bayiniz varsa, insanları yanıltarak parasını alan bayiliğinizi iptal etmelisiniz. Durumun ciddiyetini düşünüyorum, benim gibi mağdur olanlar var. Digiturk ismini kullanarak insanların güvenini sarsan bu tür eylemler yapanlar yüzünden kime güveneceğimizi şaşırdık. Kurumsal bir firma olduğunuzu düşünüyordum, ancak bu durum güvenimi sarsmıştır.

Ahmet sonuçtan memnun

05 Şubat 2024 17:54

14 Kasım 2023 21:08

Yanıltıcı Kampanya Ve Beklenmeyen Üyelik Ücreti Mağduriyeti

31 Mayıs 2025 11:14
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2025 17:16

04 Nisan 2025 14:25