Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 10:50

Diş yaptırmak isteyen iyi okusun.
Diş çekimi için 06.08.2022 de Halkalı ŞUBESİ’ne gittim ve dişimi çektirdim. Gitmişken zaten düşündüğüm diş tedavim için görüştüm. Görüşme sonunda 10.08.2022 tarihinde implant ve zirkonyum tedavisine başladım. 43000 TL fiyat ile 67 kilo başladığım tedavide 20 ana dişim çekildi. Hiçbir ölçü yapılmadı. Gülüş tasarım dediler oda yapılmadı. Kafalarına göre ölçü alıp diş yaptılar. 10 implant üzeri 24 zirkonyum anlaştık. 9. Ayın sonunda ilk protezler takıldı olmadı, söktüler. 10. Ayda 2. Protezler takıldı üst çene oynuyor alt çene istediğim gibi değildi. 11. Ayda üst çene yenilendi ve vida sıkıştırdılar ve üst çeneyi kesip çıkardılar. 12. Ayda yeni üst çene geldi uyumsuz ve istediğim gibi değildi her gittiğimde üst çene sallanıyor diye uyarmama rağmen her gelen protez sallanıyordu. 4 ayda biter dedikleri tedavi 5 ay olmuştu ve bitmemişti. Her gittiğimde başka doktor bakıyordu. Bende sadece 1 doktorun bakmasını istedim. A***** hoca ilgilenmeye başladı. Söktü altüst yeniden yapılacak dedi. Gelen dişler yine hatalı idi. 2023 şubat ayında takılan protezlerde uymayınca alt taraf tekrar yenilendi. 4. Ayda son protez takıldı alt taraf 2. Günü kendiliğinden esnedim ve kırıldı. Her protez arası 1-1,5 ay bekliyordum. Kırılan protez yerine 3 parça yapılacak dendi ben monolitik istememe rağmen Okey dedim. 2 ay bekledikten sonra 8. Ayda gittim takıldı. Alt çenede oyuk var hatlar düzgün değil. Dişlerin üstü uzun altı kısa ayrıca üst taraf hala sallanıyor dediğimde. Sen yanlış hissediyorsun alt tarafta eksiklikler çiğnemenizi engellemez dedi. Benim ağzımda hissettiğim dişleri benden daha iyi hissediyor olacak ki yanlış olduğunu söyledi. Sonrasında laboratuvarınız bu işi bilmiyor. Doktorluğunuz iyi olabilir ama lab konusunda beceremiyorsunuz dedim. 4 ay sürecek tedavi 1 yılı geçti. Bu sırada 8 kilo verdim, bir sürü git gel yaptım çektiğim stres de cabası. Gidip Halkalı şubeye dilekçe verdim zirkon ücretimin güncel fiyat baz alınarak iadesini talep ettim. Dönüş olmadı. Şube çalışanına sorumlu ile görüşmek istediğimi belirttim görüşemezmişim. Sonrasında oranın uzmanlarından birisi şikayetlerimi dinlemek istiyormuş yine gittim anlattım ve sonuç yine değişmedi, Yani anlayacağınız 1 yıldır dişlerimi yapamadılar. Doktorlara verdiğiniz notlar direktifler tamamen boşuna zira kendileri bildiklerini yapıyor ya da laboratuvar önemsemiyor. Şu an implantlarım zonkluyor, üst çene sallanıyor ve dişlerim istediğim gibi değil. Yasal süreç başlattım

Yorumlar (11)

Türkan

Sizden mesaj bekledim. Size de yazıklar olsun. Verdiğiniz avukatta cevap bile vermiyor.

Müjdat

Hanımefendi Instagram kullanmıyorum. Her zaman sayfaya bakma durumumda yok, bu yüzden yazıklar olacaksa da olsun sorun değil. Ben yardımcı olmaya çalışıyorum siz beni haşlıyorsunuz. Avukatın şahsi numarasını verdim size. Açmıyorsa ben ne yapabilirim? Bu numara bürolarının numarası hafta içi mesai saatlerinde arayın ulaşırsınız. Ulaşamassanız da WhatsApp'tan yazın onlar dönerler. ************ piya hukuk.

Türkan

Ben de güncel fiyatı mı isteyeyim.

Türkan

Merhaba bana Instagram'dan yazar mısınız turkan91327 ama hızlı yazarsanız hesap kapanabiliyor. Lütfen bekliyorum. Numara yazmışsınız ama site kapatmış numarayı

Müjdat

Elinizdeki belgeler ile dava açın. Maddi manevi tazminat isteyin. Şu anda 200 bin tl civarında alabilirsiniz. Dilerseniz avukatımla görüşün o size yardımcı olur. Av cem demirçivi. Detayları onunla görüşün ************. Müjdat çiftçiden aldım derseniz yardımcı olur. Sakın gidip orada kavga vs çıkarmayın polrmiğe bile girmeyin. Öncesinde oraya gidip durumu anlatan bir dilekçe yazın ve güncel fiyatı 15 gün içinde talep ettiğinizi belirtin sonrasında davayı açın. Oraya gidip tartışırsanız haklı iken haksız duruma düşersiniz. Geçmiş olsun.

Türkan

Kesinlikle öyle. Ben de sabrediyorum. İadeyi yapacağız diye kağıt verdiler ama sallıyorlar. Cumartesi günü, Bütün Kadıköy'ü oraya toplayıp kıyameti koparmazsam insan evladı değilim. Tam 5 kere yaptılar dişimi, ağzımda kırıldı. Oturmadı dişlerim enfeksiyon kaptı. Mahvoldum 2 sene olacak, ama ben öyle sakin sakin durmam. Yaptıkları dişe bak: stajyer olsa daha iyi yapardı. Bir de beni döveceklerdi 5 tane kocaman tip üstüme yürüdü.

Talat

Aynen katılıyorum benim durumum aynı benzer kaplama zirkonyum ölçüsü provası hepsi isterse bir günde en geç bir hafta ama niet kötü Batman şubesi milletin parasını alıp ansızın dükkan buhar oldu yok oldu şirket adı altında şubeleri açkapa bir sürü polemik bende düşünüyorum Tüketici Mahkemesi ve sağlık bakanına şikayet edeceğim

Türkan

Ben iademi aldım. O kadar güzel seve seve aldım ki. Şimdi aradaki farkı halletme çalışmaları başlayacak.

Talat

Doğru doğrudur

İronique

Öncelikle geçmiş olsun. Bende eşim için df Güneşli şubesinde 2022 yılında altı implant üzeri 14 zirkonyum tedavisi başlattım 4-6 ay arası sürer dediler 14 ay geçti bir türlü yapamadılar sürekli ağrı var. Laboratuvardan gelen protezler sorunlu. Sonra yine yapıldı yine söküldü yine, yine. Dişleri sökün dedim altüst söktürdüm sadece implantlar kaldı ağzında. Geçen yıl 50 bine anlaşmıştık 30 a yakın ödedim. Şimdi eşimin ağzında dişler yok başka bir dişçi ile anlaşma halindeyim. Yasal süreç başlatacağım. Sorunumuz hemen hemen aynı gibi nasıl bir yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim

Müjdat

Geçmiş olsun, öncelikle ödediğiniz ücretin faturasını elinizde bulundurun. Daha sonra şubeye gidip dilekçe yazın, dilekçe resmini ekliyorum oradan bakabilirsiniz. Dilekçe de verdiğiniz ücretin tamamını ya da istediğiniz kısmını iade olarak isteyin ve güncel fiyatlardan iade isteyin. Sonrasında dilekçeye dönüş sağlanmazsa dava yolu açılır. Avukatınız ücret iadesi için ihtarname çeker ve yasal süreç başlar. Avukatınız yoksa onun içinde yardımcı olabilirim.

13 Mayıs 2024 23:03

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Nişantaşı Ortodonti Tedavi Şikayeti

İsmail